YOPE Skin Progress Micellar Ultra Hydro Douchegel 200 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Intensief hydraterende douchegel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

YOPE Skin Progress Micellar Ultra Hydro Douchegel 200 ml

Natuurlijke micellaire ULTRA HYDRO douchegel is een intens hydraterend product met de toevoeging van rijstbiomicellen, die de huid effectief reinigt en voedt zonder deze te irriteren of de beschermlaag te beschadigen. De gel bevat fruitextracten die de hydratatie, elasticiteit en voeding van de opperhuid ondersteunen. Na gebruik van deze gel blijft de huid aangenaam aanvoelen en klaar voor het aanbrengen van een vochtinbrengende balsem. De gel heeft een lichte en fruitige geur met tonen van water , waardoor baden een genot voor de zintuigen wordt.

De actieve ingrediënten van deze gel zijn:

- Rijstbiocellen die een zachte reiniging van de huid ondersteunen, schuim creëren en verzorgende eigenschappen bieden.

- Blue matcha, een stof die de antioxiderende werking ondersteunt en de huid versterkt.

-Een complex van 3 wilde superbessen dat de huid beschermt, voedt en hydrateert.

Dankzij deze ingrediënten voorziet deze micellaire douchegel de huid van intense hydratatie, terwijl deze tegelijkertijd zachtjes reinigt en verzorgt. Dit is een uitstekende keuze voor degenen die hun dagelijkse bad verzorgender en aangenamer willen maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op een natte huid en spoel af na het wassen.

SAMENSTELLING

Aqua , kokosglucoside, natriumkokossulfaat, cocamidopropylbetaïne, decylglucoside, c8-12-alkylglucosiden / xylosiden, glycerine, cellulosegom, cellulose, indigofera tinctoria-extract, clitoria ternatea-bloemextract, tasmannia lanceolata-fruitextract, syzygium leuhmanii-fruitextract, natriumcocoyl gehydrolyseerd rijsteiwit, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, kunzea pomifera fruitextract, gluconolacton, natriumchloride, butyleenglycol, parfum, citroenzuur, benzoëzuur, ethylhexaandiol, 1,2-hexaandiol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, sepioliet , mica, titaandioxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113992
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760206406

YOPE Skin Progress Micellar...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies