Yumi Aloe Intensief Hydraterende Bodylotion Peer 300 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Het is een voedende cocktail voor de huid die verlichting kan brengen en de algehele conditie van de lichaamshuid kan verbeteren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Yumi aloë bodylotion intens hydraterende peer 300 ml

Aloe Pear Yumi lichaamsbalsem is een product dat de lichaamshuid intensief verzorgt. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Natuurlijke ingrediënten: Het product bevat maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het delicaat en zacht voor de huid is. Het beperken van chemicaliën kan irritatie helpen voorkomen.

-Aloë-sap: Aloë staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Helpt de huid te hydrateren en irritaties te verzachten.

-Sheaboter: Dit is een ingrediënt dat kan helpen de huid te regenereren en irritaties te verzachten. Creëert een occlusieve laag die helpt de huid gehydrateerd te houden.

- Plantaardig collageen: bevat aloë en natuurlijke amandelolie en helpt de huid te voeden en te verjongen, waardoor deze glad en elastisch blijft.

-Ureum: hydrateert de huid diep, wat gunstig is voor het behoud van een gezonde conditie.

-Allantoïne: Helpt de huid te regenereren en maakt deze zijdezacht en verzorgd.

Deze balsem heeft een hydraterende en regenererende werking, wat vooral gunstig is voor de droge en geïrriteerde huid. Helpt de huid zacht, gehydrateerd en elastisch te houden. Het is bovendien een veganistisch product, wat aantrekkelijk kan zijn voor mensen die de voorkeur geven aan producten zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. Dankzij de fruitige perengeur is het gebruik van deze balsem niet alleen effectief, ale ook aangenaam voor de zintuigen.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid balsem in de gereinigde huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloë Barbadensis- Juice , glycerine, glycerylstearaat, isopropylpalmitaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, stearinezuur, cetylalcohol, cetearylalcohol, capryl/caprinezuurtriglyceride, ureum, Butyrospermum Parkii-boter, Pyrus Communis-fruitextract, Helianthus Annuus-zaadolie, Olusolie, allantoïne, Oryza Sativa-zetmeel, tocoferol, carbomeer, Ceteareth-20, parfum, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, dinatrium-EDTA, natriumhydroxide, benzylalcohol, hexylcinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112514
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693163824

Yumi Aloe Intensief...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies