Yumi Men Aloe Cool Douchegel 400 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Een universele douchegel die perfect voldoet aan de behoeften van mannen die waarde hechten aan eenvoud, effectiviteit en een aangename geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi Men aloë douchegel Aloe Cool 400 ml

Men Aloe Cool is een universele douchegel die perfect voldoet aan de behoeften van mannen die waarde hechten aan eenvoud, effectiviteit en een aangename geur. Hier zijn enkele kenmerken waardoor dit product opvalt:

-Veelzijdig: deze douchegel is geschikt voor het wassen van lichaam, haar en gezicht, wat betekent dat u hem in één bad kunt gebruiken, wat handig en tijdbesparend is.

-Aloëbasis: Het product is gebaseerd op aloëbladsap in een concentratie tot 99%, waardoor de huid intens wordt gehydrateerd. Hierdoor is de formule licht en niet vettig, waardoor je geen vochtinbrengende lichaamscrèmes meer nodig hebt.

-Ginseng-extract: Dit ingrediënt voegt energie toe en stimuleert de huid, wat vooral handig is tijdens de ochtenddouche. Bovendien werkt ginseng als een sterke antioxidant en beschermt het de huid tegen vrije radicalen.

-Menthol: De toevoeging van menthol geeft het product een fris en verkwikkend gevoel, wat perfect is na een zware dag, training of gewoon als je verfrissing nodig hebt.

-Geur: Aloe Cool heeft een aangename geur die lijkt op de verkoelende zee die nog niet is opgewarmd door de zon. Citrusnoten zoals bergamot, sinaasappel en limoen voegen energie toe, en de geur van ananas geeft je extra stimulatie.

-Praktische verpakking: het product is verkrijgbaar in een handige verpakking die geschikt is voor dagelijks gebruik en reizen, zowel klein als groot.

Kortom: Men Aloe Cool is een cosmetica gemaakt voor mannen die op zoek zijn naar effectieve en multifunctionele producten voor lichaams-, gezichts- en haarverzorging. De ingrediënten, zoals aloë, ginseng en menthol, hebben een verfrissende en stimulerende werking en de aangename geur maakt het gebruik ervan een genot.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloë Barbadensis- Juice , cocamidopropylbetaïne, natriumcocosulfaat, glycerine, laurylglucoside, piroctone-olamine, panax ginsengwortelextract, menthol, natriumcocoamfoacetaat, coco-glucoside, glyceryloleaat, polyglyceryl-4-capraat, hydroxypropylmethylcellulose, natriumchloride , Melkzuur, natriumfytaat, citroenzuur, tocoferol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, parfum, limoneen, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112539
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693168577

Yumi Men Aloe Cool...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies