Yumi Men Aloe Douchegel Water Man 400 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Een uitstekende optie voor mannen die waarde hechten aan eenvoud en effectiviteit in de dagelijkse verzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi Men aloë douchegel Water Man 400 ml

Men Water Man is een cosmetica gemaakt voor mannen die waarde hechten aan eenvoud, universaliteit en effectiviteit. Hier zijn enkele kenmerken waardoor dit product opvalt:

-Veelzijdig: deze douchegel kan worden gebruikt om lichaam, haar en gezicht te wassen, wat betekent dat u hem in één bad kunt gebruiken, wat handig en tijdbesparend is.

-Aloëbasis: Het product is gebaseerd op aloëbladsap in een concentratie tot 99%, wat zorgt voor een diepe hydratatie van de huid en de formule licht en niet-vettig maakt. Het is een perfect alternatief voor vochtinbrengende crèmes voor het lichaam.

-Ginseng-extract: dit ingrediënt helpt de huid te stimuleren en energie toe te voegen, wat vooral handig kan zijn tijdens je ochtenddouche. Bovendien werkt ginseng als antioxidant en beschermt het de huid tegen vrije radicalen.

-Menthol: De toevoeging van menthol geeft het product een fris en verkwikkend gevoel, wat perfect is na een intensieve dag, training of gewoon als je verfrissing nodig hebt.

-Geur: Water Man heeft een aangename geur die doet denken aan een lentewandeling in het park. Je voelt de tonen van met dauw doordrenkt gras, schone lucht en energieke watermeloen.

Kortom: Men Water Man is een veelzijdige cosmetica die geschikt is voor de verzorging ego het hele lichaam, gezicht en haar. De ingrediënten, zoals aloë, ginseng en menthol, hebben een verfrissende en stimulerende werking, waardoor het een uitstekende optie is voor mannen die waarde hechten aan eenvoud en effectiviteit in de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloe Barbadensis- Juice , cocamidopropylbetaïne, natriumcocosulfaat, glycerine, laurylglucoside, piroctone-olamine, panax ginsengwortelextract, menthol, natriumcocoamfoacetaat, coco-glucoside, glyceryloleaat, polyglyceryl-4-capraat, hydroxypropylmethylcellulose, natriumchloride , Melkzuur, natriumfytaat, citroenzuur, tocoferol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112540
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693168584

Yumi Men Aloe Douchegel...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies