Yumi Multifunctionele gezichts- en lichaamsgel 99% Aloë Vera 200 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi multifunctionele Gezichts- en lichaamsgel 99% Aloë 200 ml

Multifunctionele aloë-gel lijkt een uitstekende cosmetica voor de dagelijkse lichaams-, gezichts- en haarverzorging en biedt een aantal voordelen. Hier zijn enkele kenmerken die dit product onderscheiden van andere aloëgels:

-Rijke samenstelling: Bevat maar liefst 99% aloëbladsap en 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het een van de meest natuurlijke aloëgels op de markt is. Dit is belangrijk als u op zoek bent naar een product met een zo natuurlijk mogelijke samenstelling.

-Veganistisch en niet op dieren getest: Het is 100% veganistisch en niet op dieren getest, wat belangrijk kan zijn voor mensen die milieu- en diervriendelijke cosmetica gebruiken.

-Fruitextracten: De toevoeging van fruitextracten zoals frambozen, appels, perziken, kiwi, papaja, komkommer en aardbeien verrijkt het effect en regenereert en voedt de huid.

-Snelle opname: De gel trekt snel in, waardoor het geen plakkerig laagje op de huid achterlaat.

-Hydraterend en verzachtend: hydrateert, kalmeert en verkoelt de geïrriteerde huid intensief, wat nuttig kan zijn na blootstelling aan de zon of bij huidirritatie.

-Veilige samenstelling: Het is veilig en bevat geen giftige stoffen, waardoor het zelfs door zwangere vrouwen kan worden gebruikt.

-Veelzijdig: het kan zowel op gezicht, lichaam als haar worden gebruikt, waardoor het een veelzijdig verzorgingsproduct is.

Samenvattend lijkt Multifunctionele Aloë Gel een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke, veganistische cosmetica die zorgt voor intense hydratatie en huidverzorging, terwijl ze veelzijdig in gebruik zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik volgens uw behoeften

SAMENSTELLING

Aloe Barbadensis- Juice , Aqua , Glycerine, Xanthaangom, Natriumhyaluronaat, Actinidia Chinensis Fruitextract, Carica Papaya Fruitextract, Cucumis Sativus Fruitextract, Fragaria Ananassa Fruitextract, Prunus Persica Fruitextract, Pyrus Malus Fruitextract, Rubus Idaeus Fruitextract, Chondrus Crispus poeder, parfum, polysorbaat 20, levulinezuur, natriumlevulinaat, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112541
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693164524

Yumi Multifunctionele...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies