Baśka Jeżyna vloeibare handzeep 250 ml

€ 2,80
Inclusief belasting

Blackberry geurende vloeibare zeep - reinheid en verzorging voor uw handen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Baśka Jeżyna vloeibare handzeep 250 ml

Ontdek een nieuwe dimensie van dagelijkse handverzorging met onze vloeibare zeep met een charmante bramengeur. De speciaal geselecteerde formule reinigt niet alleen effectief ale verzorgt uw handen ook diep.

Producteigenschappen:

- Onmiddellijke reinheid: de geconcentreerde kracht van zeep garandeert onmiddellijke verwijdering van alle onzuiverheden.

-Care in Every Touch: De speciale formule van de zeep verzorgt je handen, waardoor ze zacht en gehydrateerd blijven.

-Geur van bosbramen: het sensuele aroma van bramen neemt je mee naar de omgeving van het bos en zorgt voor extra plezier tijdens het elke dag wassen van je handen.

Wij bieden niet alleen reinheid, maar ook een moment van ontspanning en ontspanning tijdens het dagelijkse verzorgingsritueel.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het preparaat aan op de vochtige huid van uw handen. Masseer uw handen, was de ruimtes tussen uw vingers grondig en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumlaurethsulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Natriumchloride, Glycerine, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Hydroxypropylguar, Tetranatrium EDTA, Parfum, CI 16035, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114437

Specifieke referenties

ean13
5907479387654

Baśka Jeżyna vloeibare...

€ 2,80
group_work Toestemming voor cookies