Isana Beauty Drops collageen Serum 30 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Een revolutionaire injectie van lifting voor je huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Isana Beauty Drops collageen Serum 30 ml

Ontdek het geheim van een strakke huid! Beauty Drops Collagen is een revolutionaire liftende injectie voor je huid! Deze lichtgewicht formule met collageen en algenextract geeft de huid meer stevigheid en gladheid. Het is bewezen dat het de elasticiteit van de huid verhoogt, de stevigheid verbetert en de eerste tekenen van huidveroudering vermindert. Het is de perfecte oplossing voor alle huidtypes voor een stralend mooie en stevigere teint. Natuurlijk zijn onze druppels compatibel met de huid en dermatologisch bevestigd. Bovendien is ons recept 100% vrij van microplastics, wat zorgt voor het milieu en uw gezondheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend en avond 1-2 druppels van het serum aan op gezicht, hals en decolleté en dep zachtjes tot het volledig is opgenomen. Gebruik tot 2 keer per dag. Vermijd het oog- en mondgebied.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, methylpropaandiol, propyleenglycol, Panthenol , gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , chlorella vulgaris-extract, parfum, xanthaangom, biosaccharide gom-1, oplosbaar collageen, natriumsalicylaat, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, hexylkaneel, citroenzuur, natriumhydroxide, tetranatrium EDTA, Natriumcitraat, Natriumchloride, Natriumsulfaat, CI 47005, CI Huidige samenstelling vermeld op de productverpakking

111109
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615820644

Isana Beauty Drops...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies