Isana Vital anti-rimpel daggezichtscrème SPF15 50 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Crème geschikt voor alle huidtypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

Isana Vital anti-rimpel Daggezichtscrème SPF15 50 ml

ISANA VITAL daggezichtscrème SPF15 is een antirimpelproduct dat de elasticiteit van de huid verhoogt bij 92% van de testpersonen. De formule van deze crème is rijk aan waardevolle sojalipiden en hyaluronzuur, waardoor deze ideaal is voor de rijpere huid en zorgt voor intense hydratatie en anti-rimpeleffecten. Het Vital Protect-complex met het actieve ingrediënt uit matte bonen stimuleert de regeneratie van de epidermis en de collageensynthese, wat de stevigheid van de huid helpt verbeteren. Bovendien voorzien hyaluronzuur, sojalipiden en sheaboter de huid van vocht en helpen ze de lipidenbalans te behouden. Vitamine E en SPF15 beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht en voorkomen vroegtijdige huidveroudering. Uw huid wordt elastischer, wat zich vertaalt in een stevigere gezichtscontour. Geschikt voor alle huidtypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Elke ochtend na het reinigen op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en zachtjes inmasseren. Vermijd het gebied rond de ogen. Ook ideaal als make-upbasis.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, C12-15 Alkylbenzoaat, Decyloleaat, Cetearylalcohol, Cocoglyceriden, Fenylbenzimidazoolsulfonzuur, Arginine, Ethylhexyltriazon, Sorbitol, Kaliumcetylfosfaat, Argania Spinosa Kernelolie, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, Butylmethoxydibenzoylmethaan, Maar yrospermum Parkii Boter, glycinesojaolie, gehydrogeneerde plantaardige glyceriden, tocoferylacetaat, Vitis Vinifera-zaadolie, Panthenol , Vigna Aconitifolia-zaadextract, Helianthus Annuus-zaadolie, natriumhyaluronaat, tocoferol, Arachis Hypogaea-olie, Daucus Carota Sativa-wortelextract, fenoxyethanol, gehydrogeneerde palmglyceriden , Carbomeer, xanthaangom, parfum, natriumcocoylglutamaat, ethylhexylglycerine, dinatrium-EDTA, isopropylmyristaat, benzylalcohol, pantolacton, benzylsalicylaat, alfa-isomethylionon, citroenzuur, linalool, bèta-caroteen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113017
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615482125

Isana Vital anti-rimpel...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies