• -€ 1,50
  • Nieuw
  • Topdeal
Farmona Sun Gezichtscrème met macadamia-olie SPF50 50 ml

Farmona Sun Gezichtscrème met macadamia-olie SPF50 50 ml

€ 5,20
€ 6,70
Inclusief belasting
117890

Gezichtscrème met SPF 50

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Farmona Sun Gezichtscrème met macadamia-olie SPF50 50 ml

Gezichtscrème met SPF 50 is een uitstekende keuze voor de dagelijkse bescherming van de huid tegen de schadelijke effecten van zonlicht. In de zomermaanden, wanneer warm en zonnig weer tijd buitenshuis doorbrengt, moet u er rekening mee houden dat de gezichtshuid, als het meest blootgestelde deel van het lichaam, speciale bescherming nodig heeft. De zon is niet alleen intens op het strand, ale ook in de bergen, tijdens het fietsen of ontspannen in de tuin. Daarom is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat uw huid het hele jaar door goed beschermd is.

SPF 50 crème biedt dubbele bescherming:

-Bescherming tegen UVA- en UVB-straling - de crème beschermt de huid tegen schadelijke zonnestralen en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

-Bescherming tegen uitdrogen: de macadamia-olie en sheaboter in de crème hydrateren en voeden de huid intensief, waardoor deze zacht en soepel blijft.

Voordelen van SPF 50 zonnebrandcrème:

-Hoge bescherming tegen de zon – SPF 50.

-Effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-straling.

-Hydraterende werking van macadamia-olie en sheaboter.

-Voorkomen van vroegtijdige huidveroudering.

-Praktische verpakking met een inhoud van 50 ml - perfect om mee te nemen op reis.

Farmona Sun zonnebrandcrème is een uitgebreide bescherming en verzorging in één, perfect voor elk weertype.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème minimaal 20-30 minuten vóór blootstelling aan de zon gelijkmatig aan op gezicht en hals. Om de bescherming tijdens het zonnebaden te behouden, wordt aanbevolen de crème meerdere keren aan te brengen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Octocryleen, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Paraffinum Liquidum (Minerale olie), Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Titaniumdioxide, C12-15 Alkylbenzoaat, Polyhydroxystearinezuur, Stearinezuur, Alumina, Methyleen Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylfenol, Decyl Glucoside , Butylmethoxydibenzoylmethaan, capryl/caprinezuurtriglyceride, isohexadecaan, glycerine, gehydrolyseerd tarweproteïne/PVP-crosspolymeer, propyleenglycol, cyclopentasiloxaan, cyclohexasiloxaan, butyrospermum parkii (shea) boter, stearylalcohol, Macadamia ternifolia zaadolie, dimethicon, Magnesium , xanthan Gom, acrylaten/C10-30 alkylacrylaat kruispolymeer, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumhydroxide, dinatrium-EDTA, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, parfum (geur). De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117890
veel

Specifieke referenties

Farmona Sun Gezichtscrème...

€ 6,70 € 5,20
group_work Cookie toestemming