AA Intieme Bescherming + Verzorging Fresh intieme hygiënegel 300 ml

€ 4,80
Inclusief belasting

Gel voor dagelijkse intieme hygiëne, ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde artsen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Intieme Bescherming + Verzorging Fresh intieme hygiënegel 300 ml

Ontdek een betrouwbare gel voor de dagelijkse intieme hygiëne, ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde artsen. Dermatologisch getest, klinisch getest - dit is een oplossing voor mensen met een gevoelige huid. Dankzij de formule met melkzuur, betaïne, allantoïne en aloë-extract zorgt het voor een langdurig fris, hydraterend en verzachtend gevoel. Met antischimmelbescherming en hypoallergene geur: het is een uitgebreide verzorging met behoud van de fysiologische pH.

HOE TE GEBRUIKEN

Was uw intieme delen van het lichaam met een kleine hoeveelheid gel. Spoel het preparaat vervolgens af met water. Gebruik elke dag in plaats van zeep.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, laurylglucoside, coco-glucoside, glyceryloleaat, betaïne, Aloe Juice , undecylenamidopropyltrimoniummethosulfaat, allantoïne, tocoferol, melkzuur, ascorbylpalmitaat, Panthenol , benzofenon-4, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Parfum, Lecithine, Propyleenglycol, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115272
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116025377

AA Intieme Bescherming +...

€ 4,80
group_work Toestemming voor cookies