• Nieuw
ByRokko Sunscreen Beschermende zonnebrandcrème voor het gezicht SPF30 50ml

ByRokko Sunscreen Beschermende zonnebrandcrème voor het gezicht SPF30 50ml

€ 10,90
Inclusief belasting
117579

Gezichtszonnebrandcrème SPF30

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

ByRokko Sunscreen Beschermende zonnebrandcrème voor het gezicht SPF30 50ml

De unieke crème beschermt de huid effectief tegen de schadelijke effecten van zonlicht en voorkomt brandwonden en huidbeschadigingen. Tegelijkertijd voorkomt het vroegtijdige huidveroudering en de vorming van pigmentvlekken, waardoor de huid jong en gezond blijft. De formule van de crème zorgt voor intense hydratatie en voeding van de huid, waardoor deze zacht en soepel aanvoelt. De crème trekt snel in en laat geen witte vlekken achter, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik, ook onder make-up. De crème bevat geen paraffine, kleurstoffen, siliconen of ingrediënten van dierlijke oorsprong, waardoor deze veilig en geschikt is voor alle huidtypes, ook de gevoelige. De hypoallergene samenstelling is dermatologisch getest, wat de zachtheid en effectiviteit ervan nog eens bevestigt. De formule van de crème bevat aloë, dat de huid hydrateert, kalmeert en regenereert en verlichting biedt na blootstelling aan de zon. Organisch calendula-extract heeft een verzachtende werking, vermindert irritatie, en bisabolol, bekend om zijn verzachtende eigenschappen, vermindert de gevoeligheid van de huid en versnelt de regeneratie ervan. Bovendien beschermt vitamine E, als sterke antioxidant, de huid tegen vroegtijdige veroudering en de schadelijke effecten van vrije radicalen.

HOE TE GEBRUIKEN

Voordat u naar buiten gaat, brengt u een passende hoeveelheid crème aan op uw gezicht en hals. Herhaal het aanbrengen gedurende de dag, vooral na het baden of lichamelijke inspanning.

SAMENSTELLING

Aqua , Dicaprylylcarbonaat, Octocryleen, Cocoglyceriden, Ethylhexylsalicylaat, Butylmethoxydibenzoylmethaan, Kaliumcetylfosfaat, Glycerylstearaat, Cetearyl Ethylhexanoaat, Fenylbenzimidazoolsulfonzuur, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, Stearylalcohol, Cetylalcohol, Aloe Barba densis Juice , Bisabolol, Tocoferyl Acetaat, Calendula Officinalis-bloemextract, glycerine, kaliumsorbaat, citroenzuur, natriumbenzoaat, natriumsulfiet, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, xanthaangom, dinatrium-EDTA, acrylaten / C10-30 alkylacrylaat-crosspolymeer, parfum, natriumhydroxide, kaliumhydroxide. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117579
veel

Specifieke referenties

ByRokko Sunscreen...

€ 10,90
group_work Cookie toestemming