Isana Pro Radiance Boost Power Bakuchiol Serum 30 ml

€ 9,70
Inclusief belasting

Vermindert effectief rimpels en pigmentvlekken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Isana Pro Radiance Boost Power Bakuchiol Serum 30 ml

Ontdek krachtige huidbescherming met POWER SERUM BAKUCHIOL. Dit geavanceerde serum bevat een antioxidant ingrediënt - bakuchiol, dat effectief rimpels en pigmentvlekken vermindert. Ongeacht uw huidtype, dit serum zorgt voor een effectieve verzorging, waardoor uw huid er jonger en stralender uitziet. Bakuchiol, een natuurlijk alternatief voor retinol, wordt perfect verdragen door de huid. Dankzij de sterke antioxiderende eigenschappen helpt het de huid bij het bestrijden van vrije radicalen die bijdragen aan de vorming van rimpels en overmatige huidverkleuring. Hierdoor wordt de huid gladder en worden pigmentvlekken minder zichtbaar. Bovendien hydrateert en kalmeert pantenol in het serum de huid, waardoor deze extra bescherming en comfort krijgt. Gun jezelf een moment van ontspanning van de dagelijkse stress dankzij POWER SERUM BAKUCHIOL. Het is de perfecte oplossing voor uw huid die u helpt de tekenen van veroudering te bestrijden en tegelijkertijd optimale verzorging en uitstraling te bieden.

HOE TE GEBRUIKEN

Elke dag, na het reinigen en verfrissen van de huid, aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté en vervolgens zachtjes inmasseren. Vermijd de ogen. Het serum is ideaal om als make-upbasis te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, dicaprylylcarbonaat, coco-caprylaat, polyglyceryl-3 methylglucosedistearaat, bakuchiol, Panthenol , Helianthus Annuus-zaadolie, xanthaangom, parfum, sclerotiumgom, ethylhexylglycerine, tocoferol, citroenzuur, pantolacton, benzylalcohol, fenoxyethanol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111205
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4305615960470

Isana Pro Radiance Boost...

€ 9,70
group_work Toestemming voor cookies