Hydroactieve Lichaamsbalsem KALMERENDE HUID - Kalmerende verzorging

YOPE Skin Progress Hydroactieve Bodylotion Verzachte Huid 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting
113996

Hydroactieve Lichaamsbalsem KALMERENDE HUID - Kalmerende verzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

YOPE Skin Progress Hydroactieve Bodylotion Verzachte Huid 200 ml

De gekalmeerde hydroactieve lichaamsbalsem is gemaakt voor de geïrriteerde en droge huid. De formule zorgt voor onmiddellijke verlichting en vermindering van roodheid, terwijl de ruwheid van de opperhuid wordt geëlimineerd. De balsem heeft een verzachtende en intens hydraterende werking, waardoor de opperhuid actief wordt verzacht. Wat deze balsem onderscheidt is de zeer lichte ale rijke consistentie, die snel intrekt en een onzichtbare beschermende barrière op de huid achterlaat. Bovendien maakt de delicate fruitige geur met tonen van soft fruit de verzorging tot een genot voor de zintuigen.

De actieve ingrediënten van deze balsem zijn:

-Natuurlijke verzachtende middelen zoals cupuaçu-boter, macadamia olie en zoete amandelolie, die effectief hydrateren, de activiteit van lipiden in de huid reguleren, de natuurlijke beschermende barrière versterken en het regeneratieproces ondersteunen.

-Een complex van karmozijnrode algen en mariene mineralen dat een occlusieve barrière creëert en de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van externe factoren.

-Drakenfruitextract, dat de beschermende barrière van de huid helpt hydrateren en versterken.

Dankzij deze balsem wordt uw huid gekalmeerd, gehydrateerd en beschermd, waardoor deze er weer gezond en aangenaam uitziet. Dit is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar effectieve verzorging voor de geïrriteerde en droge huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een kleine hoeveelheid balsem op uw hand en masseer de juiste hoeveelheid product in de huid

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, isoamyllauraat, prunus amygdalus dulcis olie, capryl/caprinetriglyceride, glycerylstearaat, kaliumpalmitoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, theobroma grandiflorum zaadboter, sorbitol, macadamia integrifolia zaadolie, glycerine, hylocereus undatus fruitextract, sepioliet, chondrus crispus extract, raphanus sativus (radijs) wortelextract, calluna vulgaris extract, levulinezuur, hydroxyacetofenon, natriumlevulinaat, maltodextrine, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, parfum, benzylsalicylaat, citronellol, geraniol, limoneen, linalool, mica, titaniumdioxide . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113996
veel

Specifieke referenties

YOPE Skin Progress...

€ 6,80
group_work Cookie toestemming