SkinTra Liquid Happiness Gezichts- en Serum Retinal 0,3% 30 ml

€ 19,11
Inclusief belasting

Serum is bedoeld voor alle huidtypes, vooral aanbevolen voor de rijpere huid, de neiging tot acne, een gebrek aan stevigheid en elasticiteit en met verkleuringen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Laatste items in voorraad

SkinTra Liquid Happiness Gezichts- en Serum Retinal 0,3% 30 ml

"Liquid Happiness" is een serum dat het meest actieve derivaat van retinoïnezuur bevat, d.w.z. retinaal in een concentratie van 0,3%. Retinal heeft een effect dat ruim 11 keer sterker is dan retinol en stimuleert de synthese van collageen en elastine, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Het serum heeft een olieformule, ale trekt dankzij squalaan en watermeloenzaadolie snel in zonder een vettig laagje achter te laten.

De ingrediënten van het serum zijn:

-Retinal 0,3%: een zeer actief ingrediënt dat de synthese van collageen en elastine stimuleert, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Het remt de activiteit van melanocyten, beperkt de vorming van verkleuringen en puistjes en versnelt de exfoliatie, waardoor bestaande verkleuringen lichter worden.

-Squalaan: een verzachtend middel dat overeenkomt met het squaleen dat van nature in de huid voorkomt. Biedt bescherming tegen waterverlies, verzacht en verbetert de elasticiteit van de huid.

Isoamyl Lauraat: Droog verzachtend, natuurlijk siliconenvervanger. Verzacht en maakt de huid glad, waardoor een zijdezacht laagje achterblijft, niet-comedogeen.

-Watermeloenzaadolie: een lichte, niet-comedogene olie die de huid verzacht, verzacht en het juiste niveau van hydratatie van de huid handhaaft.

-Vitamine E: Heeft antioxiderende eigenschappen, hydrateert de huid en versnelt regeneratieve processen.

Het serum is bedoeld voor alle huidtypes, vooral aanbevolen voor de rijpere huid, gevoelig voor acne, zonder stevigheid en elasticiteit en met verkleuring. Het wordt echter niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap. De productformule is veganistisch.

HOE TE GEBRUIKEN

Eerste toepassing: voeg een druppel van het product toe aan uw favoriete crème of olieserum/olie en breng dit mengsel aan op een gereinigd, strak en droog gezicht en onder de ogen. Breng het serum niet rechtstreeks op de huid aan.

Andere toepassingen: reinig, tonifieer en droog de gezichtshuid.

Methode 1: als de eerste toepassing peeling en/of milde gevoeligheid veroorzaakt, begin dan met 1-2 toepassingen per week en verhoog de frequentie pas daarna geleidelijk tot maximaal 5 toepassingen per week. Ga door met het verdunnen van het serum in een ander product.

Methode 2: Als u ervaring heeft met het gebruik van retinoïden, kunt u het product alleen aanbrengen. Begin met 1-2 toepassingen per week en verhoog geleidelijk de frequentie tot maximaal 5 toepassingen per week. Let vervolgens op uw huidobservaties, zoals droogheid, milde irritatie of exfoliatie.

Aandacht! Als na de eerste paar keer gebruik elke volgende toepassing exfoliatie veroorzaakt, verminder dan de frequentie en/of ga terug naar het toevoegen van het serum aan de crème of een ander olieserum of pure olie.

SAMENSTELLING

Squalaan, Citrullus Lanatus ( Watermelon ) zaadolie, isoamyllauraat, retinaal, tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114734
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666017

SkinTra Liquid Happiness...

€ 19,11
group_work Toestemming voor cookies