Isana Med pH5 Bodylotion, 5 250 ml

€ 3,30
Inclusief belasting

Bodylotion is een uitgebreide verzorging voor de gevoelige huid en biedt verzachtend, hydraterend en bescherming.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Isana Med pH5 Bodylotion, 5 250 ml

Lichaamsbalsem is een product gemaakt voor de gevoelige huid en biedt effectieve verzorging en bescherming tegen uitdroging. De formule van deze balsem is pH-neutraal voor de huid, wat helpt de zuurmantel van de huid te stabiliseren en de natuurlijke beschermende functie ervan te behouden.

Belangrijkste kenmerken van de bodylotion:

-Care complex verzachtende huidirritaties: De ingrediënten van de balsem zijn zo geselecteerd dat ze mogelijke huidirritaties verzachten en tegelijkertijd een effectieve verzorging garanderen.

- Trekt snel in: Dankzij de snelle opname laat de balsem geen vettig laagje achter, wat handig is voor dagelijks gebruik.

- Ondersteunt het behoud van een intacte huidbarrière en een evenwichtig huidmicrobioom: Helpt een intacte huidbarrière en het evenwicht van de huidmicrobiota te behouden, wat belangrijk is voor de gezondheid van de huid.

-Huidverdraagzaamheid dermatologisch bevestigd: Het product is dermatologisch getest, wat aantoont dat het voldoet aan de eisen voor de huid.

-Microplasticvrije receptuur: Geen microplastic toevoegingen, wat goed is voor zowel je huid als het milieu.

-Veganistisch: Het product bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, waardoor het geschikt is voor mensen die veganisme aanhangen.

HOE TE GEBRUIKEN

Wanneer uw huid hydratatie nodig heeft, masseert u de balsem zachtjes in

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Helianthus Annuus Hybride Olie, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Sorbitol, Butyrospermum Parkii Boter, Ethylhexylstearaat, Isopropylpalmitaat, Calendula Officinalis Bloemenextract, Parfum, Natriumcetearylsulfaat, Xanthaangom, Alcohol, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Natriumchloride , Citroenzuur, Natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115449

Specifieke referenties

ean13
4305615982243

Isana Med pH5 Bodylotion, 5...

€ 3,30
group_work Toestemming voor cookies