Isana Med Ultra Sensitiv Douchegel 250 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

De douchegel is bedoeld voor mensen met een gevoelige huid en biedt zachte verzorging en bescherming

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Isana Med Ultra Sensitiv Douchegel 250 ml

De douchegel is gemaakt voor de zeer gevoelige huid en biedt zachte en effectieve verzorging. De verfijnde formule bevat ingrediënten die zorgen voor langdurige hydratatie van de huid en lipiden voor intensieve verzorging. Het product is pH-neutraal voor de huid, wat betekent dat het de juiste pH van de huid behoudt en tegelijkertijd een intacte huidbarrière en een evenwichtig huidmicrobioom ondersteunt.

Belangrijkste kenmerken van ISANA MED douchegel:

-Langdurige hydratatie van de huid: vochtinbrengende ingrediënten helpen de huid gehydrateerd te houden, zelfs na het afwassen van de gel.

-Lipiden voor huidverzorging: De toevoeging van lipiden ondersteunt de intensieve huidverzorging en biedt voldoende bescherming.

-Huidneutrale pH: Huidneutrale pH betekent dat het product is aangepast aan de natuurlijke pH van de huid, wat helpt de gezondheid en het evenwicht van de huid te behouden.

- Ondersteunt een intacte huidbarrière: De ingrediënten van de gel helpen een intacte huidbarrière te behouden en beschermen deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

- Evenwichtig huidmicrobioom: Het product ondersteunt een evenwichtig huidmicrobioom, wat belangrijk is voor de gezondheid van de huid.

De douchegel is bedoeld voor mensen met een gevoelige huid en biedt zachte verzorging en bescherming.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vochtige huid, verdeel het zachtjes en spoel vervolgens af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, glycerine, cocamidopropylhydroxysultaïne, natriumchloride, Panthenol , kokosglucoside, glyceryloleaat, allantoïne, citroenzuur, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, tocoferol, natriumcitraat, natriumsulfaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115450
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615629186

Isana Med Ultra Sensitiv...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies