Bielenda ZŁOTE CERAMIDY Anti-rimpel en diep revitaliserend Serum ampul 15 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

< strong style="color:#313131;font- family :ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;"> Bielenda Golden Ceramides Revitalizing Anti-Rimpel Day/Night Serum

Geconcentreerd serum - anti-rimpel ampul met innovatieve gelformule met schilfers van 24 karaat goud, maakt rimpels mooi glad, hydrateert en voedt optimaal, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid, vermindert de zichtbaarheid van verkleuringen. Het verbetert de kleur en verlicht de teint prachtig.

  • gel
  • verzacht
  • hydrateert
  • voedt
  • bedrijven
  • egaliseert de huidskleur


Geconcentreerd gezichtsserum is een uitstekend cosmetisch middel dat, in zijn innovatieve gelformule met gouddeeltjes, vroegtijdige veroudering van de huid remt. Het product maakt rimpels effectief glad en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Bovendien hydrateert het de huid diep en vermindert het de zichtbaarheid van verkleuringen en egaliseert het de kleur. Het multipeptide in de samenstelling stimuleert de regeneratie- en verdedigingsmechanismen van de huid, waardoor deze beter bestand is tegen de negatieve invloed van externe factoren. Bovendien verbetert het de elasticiteit aanzienlijk, maakt het rimpels glad en voedt het de huid. Regelmatig gebruik van het serum zorgt ervoor dat je huid er elke dag fantastisch uitziet.

Toepassing: Elke ochtend de crème in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté masseren en laten intrekken. Gebruik alleen of als basis voor crème. Het serum versterkt de werking van de crème, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up. Als er gouddeeltjes op het gezicht achterblijven, wrijf ze dan zachtjes in.

Capaciteit: 15ML

102856
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169046941

Bielenda ZŁOTE CERAMIDY...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies