Bielenda Diamentowe Lipidy Dag/Nacht Anti-Rimpel Serum 30 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Serum verzorgt de rijpe huid volledig

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

Bielenda Diamentowe Lipidy Anti-rimpel dag/nacht Serum

Rijk aan lipiden die waardevol zijn voor de huid, zorgt het 2-fasen serum volledig voor de rijpe huid, zorgt voor een optimale hydratatie en een mooie uitstraling van de huid gedurende de dag en diepe regeneratie en voeding 's nachts. Het serum versterkt de natuurlijke water-lipidenbarrière van de huid, waardoor het de kwaliteit en conditie effectief verbetert en de negatieve effecten van veroudering minimaliseert. Het lipidencomplex van oliën in het serum: jojoba-olie, avocado-olie, rijstolie, tarwekiemolie en wortelolie hydrateert en regenereert intensief, verbetert de stevigheid en revitaliseert de huid diep, voorkomt uitdroging; kalmeert, kalmeert. droge en gevoelige rijpere huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud om een uniforme consistentie te verkrijgen. Masseer het serum elke ochtend en avond in de huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of als basis voor crème. Het serum versterkt de werking van de crème, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), ethylhexylstearaat, C13-15-alkaan, isododecaan, propaandiol, caprylzuur/caprinezuurtriglyceride, gehydrogeneerde tetradecenyl/methylpentadeceen, plantaardige olie, natriumlactaat, squalaan, Simmondsia Chinensis (Jojoba) zaadolie, Oryza Sativa (rijst)zemelenolie , Triticum Vulgare (Tarwe) Kiemolie, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Linolzuur, Linoleenzuur, Tocoferol, Beta-Caroteen, Melkzuur, Natriumchloride, Dinatrium EDTA, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur), Citronellol, Linalool, benzylsalicylaat.

107580
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049713

Bielenda Diamentowe Lipidy...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies