Apis Exotic Home Care Enzymatisch Gezichtswasschuim 150 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Een unieke marshmallow gebaseerd op een mix van exotisch fruit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Jouw stap naar een diep gereinigde huid. Een unieke mousse ontstaan op basis van een mix van exotisch fruit. Hierdoor reinig je je huid grondig van onzuiverheden en make-upresten, zonder de belangrijke hydrolipidenbarrière aan te tasten. Het geheim is het enzym dat erin zit - papaïne, dat de dode epidermis exfolieert en vervolgens verantwoordelijk is voor het gladmaken van de hele huid. In de samenstelling vindt u: Extracten van exotisch fruit van passievrucht, mango , ananas, d.w.z. een set die verantwoordelijk is voor regeneratie, verfrissing, verheldering en het voorzien van uw huid van essentiële vitamines. Daarnaast: kokosolie, die voor de juiste dosis hydratatie zorgt en eventuele irritatie kalmeert.

HOE TE GEBRUIKEN

U kunt het gebruiken in 3 eenvoudige stappen:

1. Maak je gezicht nat en breng dan schuim aan.

2. Over het hele gezicht aanbrengen, oog- en mondgebied vermijden en zachtjes inmasseren.

3. Wacht even en spoel daarna grondig af met lauw water.

U kunt het schuim twee keer per dag gebruiken. In de ochtend - direct na het ontwaken en 's avonds - voordat je gaat slapen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocamidopropyl Betaine, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water , Coconut Glycereth-8 Esters, Coco-Glucoside, Glycerine, Natriumhyaluronaat, D- panthenol , Phenoxyethanol, Maltodextrine Papaïne, Passiflora Edulis Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Ananas Comosus (Ananas ) Extract, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, parfum.

104334

Specifieke referenties

ean13
5901810005986

Apis Exotic Home Care...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies