Apis Revolution in hydraterende Hyaluron 4D geurloos Hyaluronzuur 30 ml

€ 12,80
Inclusief belasting

Geurloos 4D-hyaluronzuur is een innovatieve combinatie van vier soorten hyluronan-deeltjesgrootten met verschillende eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Nieuw in hydratatie - Geurloos 4D-hyaluronzuur is een innovatieve combinatie van vier soorten hyluronan-deeltjesgrootten met verschillende eigenschappen.

Ze creëren een multidimensionaal netwerk in de huidruimte. Het beïnvloedt hun verschillende niveaus, waardoor ze een sterk hydraterend effect hebben, water van buitenaf verzamelen, terwijl het water in de diepten van de huid wordt vastgehouden.

Hyaluron 4D is een watermoleculaire spons die een magische combinatie is van vier soorten natriumhyaluronaten met verschillende deeltjesgroottes variërend van 10 KDa tot 1,8 MDa, waarvan er één een gedeeltelijk verknoopt zuur is. Dergelijke verschillende molecuulgewichten geven een breed werkingsspectrum met verschillende eigenschappen.

Eigenschappen

  • zeer goede huidaffiniteit

  • herstelt de epidermale barrière

  • verbetert de flexibiliteit

  • maakt de huid perfect glad, waardoor deze zacht en enigszins strak blijft

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag van het preparaat gelijkmatig aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Laten absorberen.

  • *kan worden geïntroduceerd met behulp van ultrasone golven, radiogolven met een dikke laag Apis gelcosmetica uit de Oxy O2 terApis-lijn, Raspberry Glow en ultrasone gels,

  • *kan worden geïntroduceerd met naaldloze en micronaald mesotherapie,

  • *kan worden aangebracht onder een algen- of crèmemasker.

  • * Raak het huidoppervlak niet aan met de druppelaar, dit kan een infectie van het preparaat veroorzaken.

SAMENSTELLING

Aqua , natrium geacetyleerd hyaluronaat, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat kruispolymeer, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, fenoxyethanol, caprylylglycol.

104335

Specifieke referenties

ean13
5901810003500

Apis Revolution in...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies