Bielenda Skin Academy Solutions Hydraterend en verzachtend Serum Hyaluronzuur + Trahylose + Lactobionzuur 30 ml

€ 6,70
Inclusief belasting

Al na het eerste gebruik merk je zichtbare hydratatie en verzachting van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Bielenda Skin Academy Solutions Hydraterend en verzachtend Serum Hyaluronzuur + Trahylose + Lactobionzuur 30 ml

Het hydraterende en verzachtende serum is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de vochtarme en droge huid. Het bevat effectieve actieve ingrediënten zoals 5 % hyaluronzuur, trehalose en lactobionzuur, die synergetisch werken om de huid intens te hydrateren en te verzachten. Hyaluronzuur heeft bewezen sterke hydraterende eigenschappen die de huid intensief hydrateren en vochtverlies voorkomen. Trehalose daarentegen heeft een verzachtende werking en verhoogt het comfort van de huid, waardoor eventuele irritaties worden verzacht. Bovendien maakt lactobionzuur de opperhuid glad en zacht, waardoor de conditie ervan verbetert. De effecten van het gebruik van het serum zijn door tests bevestigd. Al na het eerste gebruik merk je zichtbare hydratatie en verzachting van de huid. Na een maand regelmatig gebruik van het serum krijgt de huid het juiste hydratatieniveau terug, wordt steviger en elastischer en wordt het onaangename gevoel van droogheid en spanning verminderd.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum elke avond in de gereinigde gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen, en laat het intrekken. Breng vervolgens gezichtscrème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), trehalose, propaandiol, Panthenol , natriumhyaluronaat, lactobionzuur, polysorbaat 20, hydroxyethylcellulose, citroenzuur, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), linalool, hexylcinnamal, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115954
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169058562

Bielenda Skin Academy...

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies