Eveline Serum Shot energizing Treatment voor de huid rond de ogen 5 % Cafeïne 30 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Serum zorgt voor een intense hydratatie van de tere huid rond de ogen en op de oogleden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
19
Laatste items in voorraad

Eveline Serum Shot energizing Treatment voor de huid rond de ogen 5 % Cafeïne 30 ml

Het serum zorgt voor een intense hydratatie van de tere huid rond de ogen en op de oogleden. De innovatieve formule, verrijkt met cafeïne en vitamine C, zal wallen effectief verminderen, de teint egaliseren en de energieke gloed herstellen! Dit revitaliserende serum is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige huid rond de ogen en op de oogleden. De unieke formule combineert de kracht van het cafeïnecomplex in een concentratie van 5% met de unieke eigenschappen van vitamine C om wallen effectief te verminderen, donkere kringen te elimineren en de gezonde gloed van de huid te herstellen. Hydrateer je huid met cafeïne, stimuleer de microcirculatie om donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen, terwijl je huid een stralende gloed krijgt. Vitamine C verheldert de teint en elimineert verkleuring als een magische spreuk. Het serum bevat ook hyaluronzuur, dat zorgt voor een optimale hydratatie van de huid, waardoor fijne rimpels en "kraaienpootjes" verminderen. Daarnaast zorgen voedende ceramide, anti-rimpel signaalpeptide en rustgevende betaïne samen voor een gezond ogende huid. Onderzoek bevestigt dat maar liefst 92% van de gebruikers die het serum regelmatig gebruiken, veel minder vaak ooglapjes gebruiken. Geef je huid wat ze nodig heeft en geniet elke dag van een jongere, stralende uitstraling

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's ochtends en/of 's avonds enkele druppels van het serum aan op de gereinigde huid rond de ogen en oogleden. Voer een zachte massage uit. Breng oogcrème aan. Voor het beste resultaat het serum voor gebruik in de koelkast laten afkoelen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerine, cafeïne, maltodextrine, ethylhexylstearaat, isopropylpalmitaat, tripelargonine, propaandiol, betaïne, ascorbylglucoside, ascorbyltetraisopalmitaat, ceramide NG, palmitoylhexapeptide-12, Simmondsia Chinensis-zaadolie, natriumhyaluronaat, C12-15 alkylbenzoaat, laurylglucoside, tribehenine, pentaerythrityldistearaat, polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearaat, Butyrospermum Parkii-boter, tocoferylacetaat, fenoxyethanol, kaliumcetylfosfaat, xanthaangom, natriumcarbomeer, hydroxyacetofenon, ethylhexylglycerine, hydroxyethylcellulose, dis-odium EDTA , Citroen Acid , Lactic Acid, Parfum (Fragrance), CI 15985. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112354
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903416044178

Eveline Serum Shot...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies