Bielenda Water Balance Gel Peeling 7 gr

€ 1,20
Inclusief belasting

Peeling ontworpen voor zachte exfoliatie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bielenda Water Balance Gel Peeling

Peeling ontworpen voor zachte exfoliatie en intensieve verfrissing van de droge, slecht gehydrateerde, vochtarme en doffe huid. Herstelt de zachtheid en gladheid van de opperhuid; de huid herwint haar frisheid, natuurlijke glans en uitstraling. Bedoeld voor zachte exfoliatie en intensieve verfrissing van de droge, slecht gehydrateerde, vochtarme en doffe huid

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de peeling gelijkmatig over het gereinigde gezicht, masseer een tijdje en vermijd de oogcontouren, laat ongeveer 5 minuten op de huid intrekken om de actieve ingrediënten van de formule in de opperhuid te absorberen. Was de scrub vervolgens grondig met lauw water. Herhaal de behandeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua (water), glycerine, Panthenol , polymelkzuur, propaandiol, Saccharomyces/gerstzaadfermentfiltraat, polyglutaminezuur, hyaluronzuur, Hyaluronic Acid , minerale zouten, butyleenglycol, polysorbaat 20, carbomeer, kaliumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, Benzylalcohol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), hexylkaneel, limoneen, linalool, CI 42090.

Houd er rekening mee dat de lijst met ingrediënten kan variëren, afhankelijk van de productserie. De meest actuele lijst vindt u op de productverpakking.

107568
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049386

Bielenda Water Balance Gel...

€ 1,20
group_work Toestemming voor cookies