AA Laab hydraterende en gladmakende oogcrème 15 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

De oogcrème is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de huid rond de ogen, helpt de jeugdige uitstraling te behouden, hydrateert en verzacht de huid en vermindert de tekenen van vermoeidheid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

AA Laab hydraterende en gladmakende oogcrème 15 ml

Oogcrème met cafeïne en Centella B12-complex is een hydraterend en gladmakend product dat uitgebreide verzorging biedt voor de gevoelige huid rond de ogen. Deze crème hydrateert, maakt de huid elastisch en verstevigt, vermindert donkere kringen en vermindert rimpels in het gezicht, waardoor de ontspannen uitstraling wordt hersteld.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Centella B12 Complex: Dit is een combinatie van twee actieve ingrediënten, Centella uit Madagaskar en vitamine B12. Centella helpt rimpels voorkomen door de collageenvezels te versterken, hydrateert de huid intensief en beschermt hyaluronzuur tegen afbraak. Vitamine B12 heeft ontstekingsremmende eigenschappen, verzacht huidirritaties en allergische reacties. Samen vormen ze een complex dat huidveroudering effectief tegengaat.

- Cafeïne: Cafeïne stimuleert de microcirculatie van de huid, wat donkere kringen en wallen onder de ogen helpt verminderen en een goed uitgerust uiterlijk herstelt.

Extra informatie:

-Het product is veganistisch.

-Bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

-Niet getest op dieren (Cruelty-Free).

De oogcrème is ideaal voor de dagelijkse verzorging van de huid rond de ogen, helpt de jeugdige uitstraling te behouden, hydrateert en verzacht de huid en vermindert de tekenen van vermoeidheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de crème elke ochtend en avond zachtjes in de gereinigde huid rond de ogen

SAMENSTELLING

Aqua , Tripelargonine, Pentyleenglycol, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Glycerine, Arachidilalcohol, Betaïne, Ethylhexylstearaat, Cetearylalcohol, Glycerilstearaat, Behenylalcohol, Gehydrogeneerde polydecene arachidilglucoside, Albizia Julibissin Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Tocoferylacetaat, Cafeïne, Borago Officinalis Zaadolie, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Cyanocobalamine, Natriumbenzotriazolyl Butylfenol Sulfonaat, Buteth-3, Tributyl Citraat, Natriumhydroxide, Xanthaangom, Darutoside, Natriumbenzoaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112887
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091907

AA Laab hydraterende en...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies