AA Pure Derma Verzachtende Reinigingsmelk 200 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

De make-upverwijderingsmelk biedt effectieve en zachte verzorging voor de droge, vochtarme en gevoelige huid, terwijl het zorgt voor het natuurlijke microbioom en de gezondheid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

AA Pure Derma verzachtende Make-up verwijderingsmelk 200 ml

Soothing Make-up Removal Milk is een product gemaakt voor de verzorging van de droge, vochtarme en gevoelige huid. Hier zijn enkele belangrijke voordelen en kenmerken van dit product:

Effectieve actie:

De melk verwijdert effectief make-up, inclusief waterproof make-up, wat belangrijk is voor mensen die permanente make-up dragen. Naast het verwijderen van make-up reinigt de melk de huid perfect, waardoor onzuiverheden en make-upresten worden geëlimineerd. Het product reinigt niet alleen, ale hydrateert en maakt de huid ook glad, wat vooral gunstig is voor mensen met een droge en vochtarme huid. De verzachtende eigenschappen van de melk helpen irritaties te verzachten, wat belangrijk is voor de gevoelige huid. Het product heeft tot doel het natuurlijke microbioom van de huid te behouden, wat belangrijk is voor de gezondheid van de huid.

Minimalistische formules:

Het product bevat slechts 14 ingrediënten, waardoor de formule minimalistisch is en mogelijk minder irriterend voor de huid. De overgrote meerderheid van de ingrediënten van het product komt uit de natuur, wat gunstig is voor mensen die op zoek zijn naar meer natuurlijke cosmetische oplossingen. De melk is een veganistisch product, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en niet op dieren is getest. De formule is vrij van microplastics, wat goed is voor zowel het milieu als de gezondheid van de huid.

Hoogste beveiligingsniveau:

Het product is bedoeld voor de gevoelige huid en is klinisch getest bij mensen met allergische huidreacties, wat het hypoallergene karakter ervan bevestigt. De melk is oftalmologisch getest, wat betekent dat deze veilig is voor de ogen. Het bevat geen ethylalcohol, wat irriterend kan zijn voor de huid. Het product is geurvrij, wat gunstig is voor mensen die gevoelig zijn voor geurstoffen.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik een in melk gedrenkt cosmetisch kussentje om uw gezicht, ogen en lippen te reinigen.

SAMENSTELLING

Aqua , capryl/caprinezuurtriglyceride, cetearylalcohol, glycerine, pentyleenglycol, trilaureth-4-fosfaat, betaïne, allantoïne, alfa-glucanoligosaccharide, Panthenol , ureum, xanthaangom, hydroxyacetofenon, hydroxypropylzetmeelfosfaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112920
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116077222

AA Pure Derma Verzachtende...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies