Nacomi Next Level Light it Up Verhelderend Gezichtsmasker met Vitamine C 50 ml

€ 8,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
19

< strong style="color:#313131;font- family :ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;"> Nacomi Next Level Light It Up

Verhelderend gezichtsmasker met vitamine C

Kenmerken

  • verheldert verkleuringen
  • egaliseert de huidskleur
  • verlicht
  • elimineert vrije radicalen
  • stimuleert de aanmaak van collageen



Meer informatie over Nacomi Next Level Light It Up

Light It Up is een gezichtsverzorgingsmasker verrijkt met vitamine C. Het Nacomi Next Level masker heeft verhelderende eigenschappen. Vitamine C is aanwezig in een ultrastabiele vorm, in combinatie met alfa-arbutine. Deze combinatie stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, verheldert verkleuringen en egaliseert de teint. Vitamine C is ook een sterke antioxidant, dus het elimineert vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Het Nacomi Next Level Light It Up masker herstelt een stralende gloed op de huid.

AANDACHT! vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op geïrriteerde/beschadigde huid. Niet combineren in één verzorgingsroutine met retinol en AHA /BHA/ PHA -zuren. Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om een dagcrème met een filter te gebruiken, bij voorkeur SPF50 .

Gebruik

breng het masker aan op een schone en droge gezichtshuid. Wacht ongeveer 15 minuten. daarna grondig uitspoelen of laten totdat het volledig is opgenomen.

Inhoud : 50ml

103017
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902539700190

Nacomi Next Level Light it...

€ 8,20
group_work Toestemming voor cookies