Bielenda Professional SUPREMELAB voedende en anti-rimpel oogcrème met 0,03% Retinal 15 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

Anti-rimpelcrème met Retinol voor de verzorging van de huid onder de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Laatste items in voorraad

Bielenda Professional SUPREMELAB voedende en anti-rimpel oogcrème met 0,03% Retinal 15 ml

Antirimpelcrème met Retinol voor huidverzorging onder de ogen is een uitgebreide en geavanceerde therapie voor de gevoelige oogzone. Verbetert effectief het uiterlijk en de conditie van de huid, vermindert tekenen van veroudering en rimpels en maakt de huid glad. Bovendien zorgen beschermende, voedende en hydraterende ingrediënten voor een effectieve regeneratie. Het product is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de vele behoeften van de veeleisende huid rond de ogen. Retinol , een bestanddeel van de crème, heeft een anti-rimpeleffect, terwijl extra actieve ingrediënten de huid voeden en hydrateren, waardoor het uiterlijk zichtbaar wordt beïnvloed en rimpels worden verminderd. De rijke basis van de crème zorgt voor gebruiksgemak, intensieve hydratatie en uitstekende applicatie-eigenschappen, wat een comfortabel gebruik van het product garandeert.

Indicaties:

- Tekenen van veroudering, rimpels

- Slaperigheid van de huid onder de ogen

-Verlies van stevigheid, elasticiteit en vitaliteit

-Uitdroging

Antirimpelcrème met Retinol biedt uitgebreide en geavanceerde verzorging voor de huid rond de ogen. Verbetert effectief het uiterlijk en de conditie, vermindert tekenen van veroudering en rimpels en maakt het glad. Extra beschermende, voedende en hydraterende ingrediënten zorgen voor een effectieve regeneratie.

Effecten:

- Verbetering van het uiterlijk en de kleur van de huid rond de ogen

- Vermindering van de tekenen van veroudering, de zichtbaarheid van rimpels

-Verhoging van de elasticiteit, stevigheid en dichtheid van de huid

- Gevoede en gehydrateerde huid

- Gladstrijken van het gebied onder de ogen

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de ogen, zachtjes inmasseren. Gebruik 's nachts. Het product maakt je gevoelig voor de zon en mag niet gebruikt worden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-Caprylaat/Capraat, Propaandiol, Cetearyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearaat, Glycerine, Linolzuur, Fosfolipide, Ectoïne, Inuline, Biosaccharide Gum-1, Alpha – Glucan Oligosaccharide, Retina, Linoleenzuur, Cholesterol, Glycolipiden, Arginine PCA, Fosfatidylserine, Gehydrogeneerde Raapzaadolie, Glycine Soja (Sojaboon) Olie, Natriumstearoylglutamaat, Sorbitan Olivaat, Dimethicon, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Ascorbylpalmitaat, Xanthaangom, Dinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Methylparaben. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112138
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902169052058

Bielenda Professional...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies