• Nieuw

Ziaja Coconut & Orange Vibes hydraterende en verfrissende haarshampoo 200 ml

€ 3,70
Inclusief belasting

Een vochtinbrengende en verfrissende haarshampoo die op natuurlijke wijze intensieve verzorging biedt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Ziaja Coconut & Orange Vibes hydraterende en verfrissende haarshampoo 200 ml

Ziaja Coconut & Orange Vibes is een vochtinbrengende en verfrissende haarshampoo die op natuurlijke wijze intensieve verzorging biedt. Dit veganistische product bevat maar liefst 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die de voorkeur geven aan natuurlijkheid in haarverzorging. Deze shampoo is gebaseerd op plantaardige actieve stoffen die het haar hydrateren en verfrissen, waardoor het een gezonde uitstraling en lichtheid krijgt. Dankzij de lichte, geconcentreerde gelformule is het gemakkelijk in gebruik en zeer efficiënt. Het is een universeel product dat gebruikt kan worden bij verschillende manieren van haarverzorging, bijvoorbeeld de omo- of curly girl-methode.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op nat haar, was voorzichtig en masseer de hoofdhuid. Spoel af met lauw water. Herhaal de handeling.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, glycerine, coco-glucoside, Cocos Nucifera (kokosnoot) olie, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Citrus Aurantium Dulcis (oranje) bloemenwater, PEG-7 glycerylcocoaat, dinatrium EDTA, Natriumbenzoaat, parfum (geur), limoneen, linalool, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116639
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887003137

Ziaja Coconut & Orange...

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies