Stars from The Stars Verzachtende Planet Verzachtende Haarconditioner 200 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Dankzij de conditioner krijgt het haar een geweldig effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
16

Stars from The Stars Verzachtende Planet Verzachtende Haarconditioner 200 ml

Kies voor een fascinerende reis naar gehydrateerd, gevoed en beschermd haar tegen schadelijke externe factoren. De verzachtende conditioner bevat natuurlijke ingrediënten die overal in de kosmos te horen zijn, zoals de prachtige maansteen en een mix van zoete amandel-, baobab- en perzikolie. Dankzij hen krijgt het haar een geweldig effect dat je nog nooit eerder hebt ervaren en zal het het helderst schijnen. Grijp naar een conditioner als je haar droog, stug en licht is, en ook als je de OMO-haarwasmethode gebruikt, waarbij voeding de tweede stap is. Medium en hoog poreus haar heeft een goede dosis voeding nodig, net zoals de aarde zonne-energie nodig heeft. Door ze te voorzien van eiwitten, bevochtigingsmiddelen en verzachtende middelen, zorg je voor hun PEH-balans, wat de sleutel is tot mooi en gezond haar. De verzachtende conditioner omhult het haar met een geweldig recept en gebruikt na het wassen het hele verzorgingsproces. Je kunt het ook gebruiken als onderdeel van de OMO-methode.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de eerste conditioner (proteïne of bevochtiger) aan op nat haar vanaf halflang naar beneden. Was de hoofdhuid zonder de conditioner uit te spoelen met shampoo, spoel af en laat het schuim langs de lokken lopen. Breng een verzachtende conditioner aan en laat deze een paar minuten intrekken om uw verzorgingsroutine te voltooien.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Prunus Persica ( Peach ) Pitolie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Behentrimonium Chloride, Adansonia Digitata (Baobab) Zaadolie, Moonstone Extract, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Cetrimonium Chloride, Tocoferol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, glycerine, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, citroenzuur, parfum, benzylsalicylaat, citral, geraniol, limoneen, linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110645
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902811786843

Stars from The Stars...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies