AA Wings of Color Power of Glow van Magda Pieczonka Gezichts- en lichaamshighlighter / Golden Magic / 35 ml

€ 12,80
Inclusief belasting

Dit is het perfecte product om uw charme te benadrukken en een stralende huid te bereiken waar iedereen om u heen blij mee is

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

AA Wings of Color Power of Glow van Magda Pieczonka Gezichts- en lichaamshighlighter / Golden Magic / 35 ml

Voel de volledige glans op je huid dankzij de vloeibare highlighter voor gezicht en lichaam! Dit product geeft de huid een luxueuze glans en versterkt de natuurlijke schoonheid. Dankzij de micropigmenten die het bevat, reflecteert het het licht perfect, waardoor de huid er glad en stralend uitziet. Dit effect geeft de huid een driedimensionaal GLOW-effect en ongelooflijke frisheid. Dit is het perfecte product om uw charme te benadrukken en een stralende huid te bereiken waar iedereen om u heen blij mee is.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng met uw vingers of een penseel een dunne laag aan op de geselecteerde delen van uw gezicht en lichaam die u wilt benadrukken.

SAMENSTELLING

Aqua , mica, capryl/caprinetriglyceride, pentyleenglycol, dicaprylylcarbonaat, trilaureth-4-fosfaat, dimethicon, xanthaangom, colloïdaal gold , allantoïne, acetylheptapeptide-9, Malpighia punicifolia fruitextract, isohexadecaan, natriumacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, kaliumcetylfosfaat, tocoferylacetaat, peg-12 dimethicon, tocoferol, propyleenglycol, parfum, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, aluminiumoxide, polysorbaat 80, synthetisch fluorflogopiet, silica, triethoxycaprylylsilaan, maltodextrine [+/- kan bevatten: ci 77891, ci 77491, ci 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112843
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116082394

AA Wings of Color Power of...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies