AA Voedende zeep voor de gevoelige huid 90 g

€ 1,60
Inclusief belasting

Zeep kan een uitstekende keuze zijn voor mensen met een gevoelige en delicate huid die op zoek zijn naar een reinigingsproduct dat de huid ook hydrateert en kalmeert.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Voedende zeep voor de gevoelige huid 90 g

De verzorgende zeep is speciaal gemaakt voor de gevoelige en gevoelige huid en biedt vele voordelen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van dit product:

- Werkzaamheid en zachtheid: de delicate reinigingsformule reinigt de huid grondig zonder de natuurlijke beschermende barrière te verstoren. Dit is belangrijk voor de gevoelige huid, die kan reageren op te agressieve producten.

-Comfort en verzachtend: de zeep bevat kamille-extract, dat een verzachtende werking heeft en het gevoel van een droge huid elimineert. Deze eigenschap is vooral gunstig voor mensen met een gevoelige huid, die vaak ongemak ervaren.

-Hydratatie en bescherming: Glycerine, aanwezig in de zeep, helpt overmatige verdamping van water uit de opperhuid te voorkomen, wat bijdraagt aan de hydratatie en bescherming van de huid.

-Dermatologisch getest: Het product is dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten, wat betekent dat het zelfs bedoeld is voor de gevoelige huid en is getest op allergische reacties.

-Hypoallergene geursamenstelling: De zeep heeft een delicate hypoallergene geursamenstelling, die gunstig is voor de gevoelige huid die kan reageren op sterkere geuren.

HOE TE GEBRUIKEN

Voor het dagelijks wassen van gezicht en lichaam.

SAMENSTELLING

Natriumpalmaat, Natriumpalmpitaat, Aqua , Glycerine, Natriumchloride, Paraffinum Liquidum, Parfum, Chamomilla Recutita-bloemextract, Natriumhydroxide, Tetranatriumetidronaat, Tetranatrium EDTA, CI 77891 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112913
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116086644

AA Voedende zeep voor de...

€ 1,60
group_work Toestemming voor cookies