AA Yoummy Skin Raspberry Zen multi-hydraterende olie-douchegel 400 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Douchegel is ideaal voor de huidverzorging, vooral als deze geïrriteerd, droog is of extra aandacht nodig heeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

AA Yoummy Skin Raspberry Zen multi-hydraterende olie-douchegel 400 ml

Raspberry Zen is een fluweelzachte, olieachtige, multi-hydraterende douchegel die is gemaakt voor de huidverzorging, vooral de geïrriteerde en droge huid. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en voordelen van deze gel:

-Prebiotica: Prebiotica zijn ingrediënten die het huidmicrobioom, oftewel de natuurlijke bacteriële flora, ondersteunen. Ze helpen het evenwicht van het microbioom van de huid te behouden, wat kan bijdragen aan de gezondheid en het comfort van de huid.

-Framboos: Frambozenextract kan de huid helpen kalmeren en voeden. Frambozen zijn rijk aan voedingsstoffen die de gezondheid van de huid ondersteunen.

-Niacinamide (vitamine B3): Niacinamide is een ingrediënt dat de huid kan helpen hydrateren, de textuur ervan kan verbeteren en irritatie kan verminderen.

-Heerlijke geur van zoete frambozen: De geur van frambozen kan voor plezier zorgen tijdens een bad of douche en je helpen ontspannen.

Deze douchegel is perfect voor de huidverzorging, vooral als deze geïrriteerd, droog is of extra aandacht nodig heeft. Dankzij de ingrediënten kan het de huid helpen kalmeren, hydrateren en voeden, waardoor deze comfortabel zacht en verzorgd blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Was uw huid met een kleine hoeveelheid van het product. Spoel met water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, laurylglucoside, sorbitol, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Rubus Idaeus-fruitextract, Fragaria Ananassa-fruitextract, Panthenol , niacinamide, Actinidia Chinensis-fruitextract, Pyrus Malus-fruitextract, Prunus Persica-fruitextract, Carica Papaya Fruit Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Allantoïne, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Acacia Senegal Gom, Xanthaangom, Tetranatriumglutamaat Diacetaat, Citroenzuur, Benzofenon-4, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, CI 17200Full, huidige samenstelling INCI staat altijd op de verpakking.

112931
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116084268

AA Yoummy Skin Raspberry...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies