AA Glow Up hypoallergeen verhelderend Serum 30 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Benadruk de natuurlijke schoonheid van je huid met AA Glow Up - voor een gezonde en stralende look die de aandacht trekt!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Glow Up hypoallergeen verhelderend Serum 30 ml

Ziet uw huid er vermoeid, dof en verkleurd uit? AA Glow Up is een oplossing die het stralende uiterlijk herstelt en zorgt voor een gezonde en ego uitstraling.

Wat maakt AA Glow Up uniek?

- 3-Peptide Complex: Het serum bevat een uniek complex van drie peptiden die samenwerken om de elasticiteit van de huid te verbeteren, rimpels te verminderen en de productie van collageen te stimuleren.

- Ceramiden: De toevoeging van ceramiden versterkt de lipidenbarrière van de huid, waardoor de weerstand tegen vochtverlies toeneemt. De huid wordt zijdezacht en elastisch.

-Azeloglycine: Dit ingrediënt helpt verkleuringen te verminderen en reguleert de talgproductie. De huid wordt uniform en overtollige olie wordt effectief onder controle gehouden.

Effecten die u zult merken:

- Onmiddellijke verlichting: het serum geeft de huid een "Glass Skin" -effect - een onberispelijke, porseleinen afwerking die de aandacht trekt.

- Intensieve hydratatie: de huid herwint elasticiteit en stevigheid dankzij diepe hydratatie.

- Eenmaking van de structuur van de opperhuid: Na 28 dagen regelmatig gebruik merkt u een duidelijke eenwording van de structuur van de opperhuid en een gelijkmatige kleur.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend een paar druppels van het serum aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Perfect onder make-up. Gebruik op het hele gezicht of lokaal - afhankelijk van uw voorkeuren en voorkeuren.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Dimethicon, Tripelargonine, Betaïne, Glycerine, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Synthetisch Fluorflogopiet, Rosa Canina Fruitolie, Glycerylstearaat, PEG-100 Stearaat, Hydroxycetofenon, Xylitylglucoside, xylitol, Trehalose, Rosa Centifolia Extract, Jasminum Officinal Extract, Bellis Perennis-extract, Panthenol , Hyaluronic Acid , ceramide NP, ceramide NG, allantoïne, acetylhexapeptide-8, pentapeptide-18, nonapeptide-1, dimethicon-crosspolymeer, cellulose, trioleïne, glyceryldioleaat, xanthaangom, silica, caprylylglycol, hydroxyethylacrylaat / Natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, polyacrylaat crosspolymeer-6, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur, parfum, tinoxide, CI 77491, CI 77891. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115262
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116097619

AA Glow Up hypoallergeen...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies