Clavier Set accessoires voor mainicure 17 element

€ 4,30
Inclusief belasting

Een set manicure en pedicure

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Clavier Set van 17- element onderhoudsaccessoires

De set manicure en pedicure bevat 8 elementen die nodig zijn voor zowel professionele nagelstylisten als mensen die thuis manicure uitvoeren. Hier volgt een beschrijving van elk item in de set:

-Drie vijlen met korrel 100/180 ( banan , recht en boot): Hoogwaardige vijlen die perfect zijn voor het werken met zowel gel als acryl. Ze zijn duurzaam, sterk en scherp, waardoor ze onvervangbare gereedschappen zijn voor dagelijks gebruik en voor professionele manicure en pedicure. Hun ergonomische vorm zorgt voor een comfortabele grip in de hand.

-Manicuresticks (10 stuks): Professionele cosmeticasticks gemaakt van oranje hardhout. Ze hebben aan de ene kant een puntig uiteinde en aan de andere kant een hoek van 45 graden. Perfect voor het verwijderen van nagelriemen van vinger- en teennagels. Ze delamineren niet en kunnen worden gedesinfecteerd.

- Pedicurescheider: Noodzakelijk bij het uitvoeren van pedicurebehandelingen. Gemaakt van een duurzame en aangenaam aanvoelende spons, kunt u uw vingers effectief scheiden en beschermt u ze tegen vuil. Perfect voor zowel professioneel als thuisgebruik.

-Knurl: Een praktisch hulpmiddel met een scherpe en precieze punt en een geprofileerd handvat. Het heeft een gum om nagelriemen van de nagelplaat te verwijderen. Zeer handig bij het stylen van nagels. Gemakkelijk te gebruiken en perfect voor manicure en pedicure.

-Polijstblok: een hulpmiddel dat nodig is om de nagels voor te bereiden vóór het stylen met gel of acryl. Het helpt nagellakresten van de nagelplaat te verwijderen, egaliseert oneffenheden en matteert het nageloppervlak.

Roze polijstmachine met gradatie 100/180: Professionele polijstmachine voor het matteren van nagels vóór het aanbrengen van hybride lak, acryl of gel. Het is flexibel, zacht en comfortabel in gebruik. Het kan ook worden gebruikt om oneffenheden op natuurlijke nagels glad te strijken.

113091

Specifieke referenties

ean13
5907465659383

Clavier Set accessoires...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies