Fluff Gua Sha plaat voor gezichtsmassage roze kwarts 1 stuk

€ 22,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Is er een manier om het verouderingsproces van de huid te vertragen en er jong uit te laten zien zonder tussenkomst van een scalpel?
Het antwoord is ja, het is een massage van de huid en spieren van het gezicht. Het traditionele ritueel strong Gua Sha werkt als een natuurlijke lifting - maakt rimpels glad en verstevigt de huid. Wat is zijn geheim?

In tegenstelling tot een roller heeft Gua Sha een heel andere vorm. Massage met een platte, stenen plaat vereist meer druk en lijkt meer op krabben. Terwijl de roller een rustgevend gevoel van koelte geeft, stimuleert Gua Sha de huid.

U zult niet alleen van de Gua Sha-tegel houden vanwege zijn uiterlijk, maar ook vanwege zijn eigenschappen.
De FLUFF massagesteen is gemaakt van rozenkwarts, dat is ontworpen om positieve emoties op te wekken. De Chinezen noemen het de "steen van de liefde". Volgens volksgeloof kalmeert het alle aandoeningen van het hart en de bloedsomloop. Bovendien verbetert roze kwarts het geheugen en elimineert het traagheid. Het ondersteunt ook het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen ziektes toeneemt.

Welke massagetechniek heeft de harten van Hollywoodsterren gestolen?
Steengezichtsmassage komt uit de traditionele Chinese geneeskunde. In de taal van het Middenrijk betekent "gua" schrapen en "sha" betekent rood spoor. De naam alleen al doet vermoeden hoe een massage eruit ziet en wat het kan inhouden. Er is echter niets te vrezen. Gevoelige roodheid is een teken van een verbeterde bloedcirculatie.

Voor een beter verkoelend effect is het de moeite waard om de stimulator voor gebruik in de koelkast te plaatsen.

Voer de massage uit op een goed gereinigde huid, beginnend bij het middelste gedeelte. Breng zeker een paar druppels van je favoriete serum of -olie aan om de behandeling gemakkelijk uit te voeren. Herhaal elke beweging 5 keer .

1 . Start de behandeling vanuit de hals . Masseer het supraclaviculaire gebied om het lymfedrainagekanaal te openen. Trek vervolgens vanuit de basis van de nek met zachte bewegingen richting de kin.
2 . De volgende stap is de kin . Verplaats vanuit het midden de plaat in longitudinale en radiale bewegingen naar de achterkant van het oor.
3 . Dan is het kaaktijd . Begin bij de kin en beweeg de plaat omhoog en naar buiten richting het oor. Maak van tijd tot tijd een beweging van het oor naar de supraclaviculaire knopen.
4 . Het volgende element zijn de wangen . Masseer hier, zoals eerder, naar boven en naar buiten, van de neus naar het oor.
5 . Masseer de huid onder de ogen vanuit de binnenste ooghoek richting het oor. Aangezien dit gebied erg gevoelig is, moet u eraan denken om het voorzichtig en gevoelig te doen.
6 . De laatste fase is het voorhoofd . Begin vanuit het midden (het punt tussen de wenkbrauwen). Masseer naar boven over het gebied rond de ogen, werk je een weg langs de haarlijn richting het oor om gifstoffen naar de lymfeklieren te duwen.

101226

Specifieke referenties

ean13
5902539714678

Fluff Gua Sha plaat voor...

€ 22,00
group_work Toestemming voor cookies