MollyLac Gel brush /2/ transparant wit haar 1 stuk

€ 1,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Gelpenseel Mollylac transparante witte haren nr. 2

Borstel met synthetische haren van de hoogste kwaliteit, ontworpen voor gebruik in de algemeen begrepen geltechniek. Perfect voor het verlengen, bouwen, vormen op de vorm en tips, evenals op de natuurlijke nagelplaat. Het wordt gekenmerkt door een zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Perfect geselecteerde flexibiliteit en elasticiteit van de borstelharen zullen uw werk verbeteren en de vorm van de borstelharen zorgt voor een perfecte en gelijkmatige verdeling van de gel precies daar waar u het wilt hebben. Het zal een plezier zijn om dicht bij de nagelriemen en op de zijwanden te werken. Vergeet overstroomde, lelijke nagelriemen.

Een zorgvuldig gemaakt accessoire voor het nauwkeurig aanbrengen van gel is een must-have voor elke nagelliefhebber en stylist.

Als u op zoek bent naar het beste kwaliteitsproduct, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze borstel zal aan uw verwachtingen voldoen. Het ligt zeer comfortabel in de hand, glijdt niet weg en is gemakkelijk schoon te maken. Het biedt het hoogste werkcomfort. Het werkt zowel met dikke, zeer dikke als dunne nagelstylinggels. Speciaal geprofileerde, platte borstelharen maken het aanbrengen van de gel uiterst eenvoudig. Het accessoire verdeelt de gel nauwkeurig over de nagelplaat zonder luchtbellen, luchtbellen of strepen achter te laten.

Onthoud - naast uitstekende vaardigheden zijn er altijd producten van goede kwaliteit die het geheel compleet maken en garanderen dat uw styling altijd perfect zal zijn.

KENMERKEN:

  • synthetische haren
  • Maat: 2
  • Kunststof handgreep

Het penseel is ook ideaal voor het decoreren van nagels met verschillende technieken en voor het creëren van een smile line.

De grootte van de borstel is een heel individuele zaak. Maat 8 is het meest geschikt voor het werken met zeer dikke bouwgels. Kies een borstel maat 6 als je geen beginner bent en je goed voelt met gelstyling. De maten 4 en 2 zijn geschikt voor minder gevorderde nagels of wanneer u nauwkeuriger moet werken, bijvoorbeeld aan de nagelriemen. Eén ding is zeker, ongeacht de grootte van het penseel dat u kiest - elk van hen zal aan uw verwachtingen voldoen en u zult er lang plezier van hebben.

102725

Specifieke referenties

ean13
5904528785713

MollyLac Gel brush /2/...

€ 1,00
group_work Toestemming voor cookies