BasicLab Small Body Massageborstel 1 stuk

€ 19,60
Inclusief belasting

Een natuurlijke lichaamsmassageborstel gemaakt van tampico plantenvezel (verkregen uit agave) en beukenhout. Hiermee kunt u een droge of natte massage uitvoeren.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Een natuurlijke lichaamsmassageborstel gemaakt van tampico plantenvezel (verkregen uit agave) en beukenhout. Hiermee kunt u een droge of natte massage uitvoeren.

Regelmatig borstelen van het lichaam helpt de eeltlaag van de opperhuid te verwijderen, voorkomt ingegroeide haartjes na het scheren en perifolliculaire keratose, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de lymfestroom. Afschilfering van dode huidcellen verhoogt de gevoeligheid van de huid voor de opname van ingrediënten uit de gebruikte cosmetica. Massage van de dijen, billen en buik ondersteunt de vermindering van cellulitis en voorkomt striae, ook tijdens de zwangerschap. De huid wordt gladder, steviger en krijgt een gezonde kleur.

De vorm van de borstel zorgt voor een perfecte pasvorm in de hand en de riem voorkomt dat hij uit de hand glijdt.

HOE TE GEBRUIKEN:

Masseer met zachte, lange bewegingen de huid in de richting van het hart, te beginnen met de massage van de armen en benen. Masseer je buik in cirkelvormige bewegingen. Aanvankelijk kan de huid roze worden - we raden aan om de druk individueel aan te passen aan de mate van gevoeligheid en reactiviteit van de huid.

Tijdens de massage moet u moedervlekken en moedervlekken, snijwonden, wonden, verse tatoeages (in de genezingsfase, gedurende minstens een maand na uitvoering), evenals die delen van de huid die zijn aangetast door irritatie of acne-laesies, vermijden. Bij een huid met vasculaire problemen adviseren wij om individueel te poetsen met de behandelend arts.

Massage moet elke dag worden uitgevoerd - het zou ongeveer 5 minuten moeten duren. De eerste resultaten zijn voelbaar na een paar keer gebruiken.

Het poetsen van het lichaam heeft de functie van peeling - op de dagen dat je exfoliërende cosmetica gebruikt, raden we aan om te stoppen met poetsen.

HOE ZORG JE VOOR DE BORSTEL?

De borstel is in Polen geproduceerd volgens de traditionele ambachtelijke methode en met de hand afgewerkt. Beukenhout wordt beschermd met natuurlijke was - houd er echter rekening mee dat bij gebruik van een natte borstel er natuurlijke, kleine scheurtjes en zwartheid op kunnen verschijnen. Om de levensduur van de borstel te verlengen, is het de moeite waard om het hout van tijd tot tijd te oliën met plantaardige olie, bijvoorbeeld gebruikt in de keuken :)

Na een natte massage moet de borstel plat worden gedroogd, met de vezelzijde naar beneden, niet op radiatoren of andere warmtebronnen. Na een droge massage is het voldoende om de borstel tegen uw hand te schudden - het is echter de moeite waard om de borstelharen regelmatig te besproeien met een desinfecterende spray of ze te wassen met water en zeep, af te spoelen met schoon water en ze af te drogen zoals na nat gebruik.

De borstel moet worden vervangen door een nieuwe als de vezels verslijten.

103985

Specifieke referenties

ean13
5907637951987

BasicLab Small Body...

€ 19,60
group_work Toestemming voor cookies