• Nieuw
Haarbanden 100% Zijde mix van patronen Handgemaakt van zijden stropdassen

Haarbanden 100% Zijde mix van patronen Handgemaakt van zijden stropdassen

€ 6,90
Inclusief belasting
118216

Haarbanden 100% zijde

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Haarbanden 100% Zijde mix van patronen Handgemaakt van zijden stropdassen

Haarbandjes 100% Zijde mix patronen zijn exclusieve, handgemaakte haaraccessoires, gemaakt van zijden stropdassen vaak van bekende en luxe merken. Elke scrunchie is uniek omdat de materialen zorgvuldig zijn geselecteerd, waardoor ze een unieke uitstraling krijgen en een perfecte aanvulling zijn op elegante stijlen. De elastieken zijn gemaakt van natuurlijke zijde en zijn zacht voor het haar, beschermen het tegen beschadiging en minimaliseren het risico op breuk.

Belangrijkste kenmerken:

Materiaal: 100% zijde van gerecyclede zijden stropdassen, vaak van bekende, exclusieve merken, wat er een uniek karakter en prestige aan toevoegt.

Handgemaakt: elk elastiek wordt zorgvuldig met de hand genaaid, wat een hoge kwaliteit en uniciteit van elk stuk garandeert.

Mix van patronen: Diverse patronen en kleuren van luxe stropdassen maken de elastische banden perfect voor zowel alledaagse als elegante styling.

Haarbescherming: Zijde staat bekend om zijn gladmakende eigenschappen, dus haarbanden beschermen je haar zachtjes en minimaliseren klitten en breken.

Deze zijden haarbanden zijn de perfecte keuze voor mensen die waarde hechten aan unieke, handgemaakte accessoires en luxe materialen die stijl en elegantie toevoegen aan elk kapsel.

118216
veel

Haarbanden 100% Zijde mix...

€ 6,90
group_work Cookie toestemming