Apis Api-Podo Intensief Verzachtende Voetspray met melkzuur 10% en ureum 30% 300 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Spray voor het plaatselijk verzachten van eelt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Apis Api-Podo Intense Verzachtende Voetspray met melkzuur 100 ml

Spray voor het lokaal verzachten van eelt, likdoorns en eelt op de voeten is een effectief preparaat dat het proces van podotherapiebehandelingen versnelt. Het bevat krachtige ingrediënten die dode huidcellen en diep eelt effectief verwijderen, waardoor de behandeltijd wordt verkort.

De belangrijkste ingrediënten en eigenschappen van het product zijn:

-Ureum (30%): hydrateert diep en voorkomt overmatig vochtverlies. Verzacht de eeltige opperhuid perfect, waardoor deze gemakkelijker te verwijderen is.

-Melkzuur (10%): Versnelt het proces van exfoliatie en vernieuwing van de opperhuid, maakt de huid intensief glad en voorkomt overmatige keratinisatie.

-Sparextract: Heeft een antiseptische werking, geeft een gevoel van comfort en verlichting. Het heeft ook tonische en ontstekingsremmende eigenschappen.

Dit preparaat heeft een aromatische geur die een gevoel van aangename verfrissing achterlaat. Het is een uitstekend hulpmiddel voor effectieve voetverzorging en het bestrijden ego eelt-, likdoorns- en eeltproblemen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het schuim aan op een vochtige huid en was de intieme delen voorzichtig. Spoel af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , Ureum, Melkzuur, Glycerine, Fenoxyethanol, Caprylylglycol, Eucalyptus Globulus Bladolie, Peg 40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Abies Extract, Lavandula Angustifolia Olie, Rosmarinus Officinalis Olie. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114224
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810050375

Apis Api-Podo Intensief...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies