Biała Perła Professioneel tandenbleeksysteem van 10 dagen

€ 18,00
Inclusief belasting

Uitgebreid bleeksysteem

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Biała Perła Professioneel tandenbleeksysteem van 10 dagen

Biała Perła is een uitgebreid bleeksysteem dat alles bevat wat je nodig hebt om witte en glanzende tanden te krijgen. Dit systeem omvat:

-Initiator Gel: De eerste stap in het bleekproces. De initiërende gel bereidt het tandoppervlak voor op verdere werking van het systeem.

-Activerende gel: De volgende stap is een activerende gel die de tanden voorbereidt op het bleekproces.

-Whitening Gel: De whitening gel is het belangrijkste ingrediënt van het Biała Perła-systeem. Het bevat actieve stoffen die verkleuringen helpen verwijderen en tanden helderder maken.

Zelfvormende overlays: Overlays zijn nodig voor een juiste en comfortabele toepassing van de gel op de tanden. Dankzij hen kunt u de gel nauwkeurig op het tandoppervlak aanbrengen.

Gebruikershandleiding: Alle benodigde informatie over het gebruik van het Biała Perła-systeem vindt u in de gebruikershandleiding. Het is belangrijk om het product te gebruiken volgens de aanbevelingen van de fabrikant om de beste bleekresultaten te verkrijgen.

Dankzij deze ingrediënten en een alomvattende aanpak kunt u met het White Perła-systeem op een gemakkelijke en effectieve manier witte en stralende tanden bereiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Poets je tanden grondig met de tandpasta die in de set zit. Breng vervolgens de bleekgel aan op de gevormde applicators en breng deze aan op de tanden. Houd ongeveer 20 minuten vast. Spoel vervolgens uw mond met de meegeleverde vloeistof.

SAMENSTELLING

Sorbitol, Aqua , Glycerine, Gehydrateerde Silica, Cellulosegom, Natriumcitraat, Natriumlaurylsulfaat, Eucalyptus Globulus Bladolie, Kaliumnitraat, Natriumsaccharine, Menthol, Natriumfluoride, Xanthaangom, Mentha Piperita-olie, Glucoseoxidase, Methylparaben, Propyleenglycol, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113196

Specifieke referenties

ean13
8588003659569

Biała Perła Professioneel...

€ 18,00
group_work Toestemming voor cookies