Bielenda Beauty Molecules balanceren Micellair water voor gezicht niacinamide 500 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Evenwichtig Niacinamide Micellair Water

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bielenda Beauty Molecules balanceren Micellair water voor gezicht niacinamide 500 ml

Het balancerende niacinamide micellaire water, speciaal voor de problematische huid, bevat ingrediënten die de huid effectief reinigen, onvolkomenheden bestrijden, het werk van talgklieren reguleren en regeneratie ondersteunen. Niacinamide-moleculen zijn cruciaal in de werking van dit micellaire water. Ze bestrijden onvolkomenheden, maken de huid glad en helpen de kleur te verbeteren, wat bijdraagt aan de verbetering van de algemene conditie van een problematische huid. Het synbioticum dat in het micellaire water aanwezig is, ondersteunt het microbioom van de huid, wat bijdraagt aan het behoud van een gezond bacterieel evenwicht en het versterken van de weerstand van de huid tegen ongunstige externe factoren. Zinkmoleculen van PCA verstevigen de huid, maken haar glad en reguleren het werk van de talgklieren. Ze werken om overtollig talg te verminderen en dragen bij aan een doffe huid. Gistferment, een natuurlijke bron van peptiden, mineralen en vitamines, stimuleert de regeneratie van de huid en ondersteunt haar gezonde uitstraling en reconstructie. Daarnaast bevat micellair water adaptogenen die rijk zijn aan vitamines en mineralen die de huid verzorgen en versterken. Adaptogenen normaliseren de huidfuncties en verlichten de problematische huid. Provitamine B5-moleculen versnellen het regeneratieproces van de huid, terwijl ze hydrateren en kalmeren. Micellaire vloeistof verwijdert perfect make-up en normaliseert, mattert en verfrist de huid. Het is de perfecte oplossing voor de dagelijkse verzorging van een problematische huid, zorgt voor evenwicht, vermindert onvolkomenheden en mattert, terwijl het de huid reinigt en verfrist.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de vloeistof aan op een wattenschijfje en was je gezicht, ogen en hals. Herhaal dit totdat je een schoon wattenschijfje hebt verkregen en spoel je gezicht daarna af met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, glycerine, natriumlactaat, niacinamide, Panthenol , ethylhexylglycerine, zink-PCA, alfa-glucan-oligosaccharide, gistextract, Centella Asiatica -extract, polymnia sonchifolia- Juice , maltodextrine, lactobacillus, sorbitol, Polysorbaat 20, Dinatrium EDTA, Citroenzuur, Melkzuur, Ocimum Basilicum (Basilicum) Bloem-/bladextract, Cetrimoniumbromide, Fenoxyethanol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112167
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051457

Bielenda Beauty Molecules...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies