Bielenda Chrono Age 24H Regenererend anti-rimpel Serum voor de nacht 30 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Dankzij serum blijft de huid jonger, gezonder en stralender

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
40

Bielenda Chrono Age 24H Regenererend anti-rimpel Serum voor de nacht 30 ml

Een goed functionerende biologische klok van de huid is cruciaal voor het behoud van een mooi uiterlijk. Helaas kunnen factoren zoals blootstelling aan kunstlicht, zonnestraling en vervuiling de natuurlijke circadiane cyclus van de huid verstoren, wat leidt tot degeneratie van huidcellen en vroegtijdige veroudering. Deskundigen van het Bielenda Wetenschappelijk Laboratorium hebben, in samenwerking met wetenschappers van het Jagiellonische Universiteit Collegium Medicum, Faculteit Farmacie, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten geselecteerd met het potentieel om de natuurlijke biologische cyclus van de huid te reguleren en bescherming te bieden op vele niveaus:

-Epidermaal niveau - Biopolymeer schild: de gepatenteerde biomimetische cosmetische basis creëert samen met de actieve ingrediënten die het bevat een microscopisch gaas op het huidoppervlak dat beschermt tegen het binnendringen van vaste smogdeeltjes in de huid, die de huidcellen negatief beïnvloeden.

-Cellulair niveau - Antioxidatie en chelatie: Actieve ingrediënten in het serum hebben een antioxiderende werking en remmen reacties die leiden tot schade aan de huidcellen. Bovendien binden ze zware metalen effectief en laten ze niet toe dat ze de opperhuid binnendringen.

-DNA-niveau - Epigenetische stimulatie: het serum bevat een origineel plantencomplex dat de biologische klokgenen van de huid reguleert, het SIRT1-levensduurgen activeert en de collageenproductie stimuleert door de expressie van de COL1A1- en COL1A2-genen te activeren. Dit alles heeft invloed op de gezondheid en het jeugdige uiterlijk van de huid.

Regenererend epigenetisch serum voorkomt de ontregeling van biologische klokgenen, waardoor de gevoeligheid van huidcellen voor beschadiging wordt verminderd. Het serum werkt in harmonie met het natuurlijke nachtelijke huidregeneratieproces en activeert herstelmechanismen op alle niveaus. Bovendien herstelt en versterkt het de natuurlijke lipidenlaag van de huid, stimuleert het de productie van collageen en gaat het de negatieve effecten van UV-straling tegen. Regelmatig gebruik van het serum brengt vele voordelen met zich mee, waaronder intense hydratatie, versteviging, verzachting, regulatie van de biologische klok van de huid, activering van het SIRT1-gen en regulatie van PER1-genexpressie. Dankzij deze acties blijft de huid jonger, gezonder en stralender.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het serum iedere avond in de huid van gezicht, hals en decolleté. Om de effecten te maximaliseren, kun je het vanaf de middag gebruiken. Gebruik alleen of als basis voor crème. De kleur van het serum is het gevolg van het hoge gehalte aan natuurlijke ingrediënten en kan na verloop van tijd van kleur veranderen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, sorbitaansstearaat, Orbignya Oleifera (Babassu) zaadolie, tocoferylacetaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, Macadamia Integrifolia zaadolie, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, sheaboter ethylesters, argania spinosa kernelolie, squalaan, C10-18 triglyceriden, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) fruitextract, glycine sojasterolen, lecithine, Punica Granatum ( Pomegranate ) fruitextract, Curcuma Zedoaria wortelstokextract, Morus Alba ( White moerbei) bladextract, Ginkgo Bilobabladextract, fytosterolen, bèta-sitosterol, methylsilanolmannuronaat, Coconut , 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , glycinesojaolie (sojabonen), squaleen, sorbityllauraat, natriumstearoylglutamaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, xanthaangom, citroenzuur Zuur, Dinatrium-EDTA, Ascorbylpalmitaat, Tocoferol, Lavandula

Angustifolia-bloemextract, Oryza Sativa (rijst)zetmeel, Acacia Senegal-gom, gehydrolyseerde Rhizobian-gom, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol, kaliumsorbaat, sorbinezuur, parfum (geur), Linalool, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114156
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052652

Bielenda Chrono Age 24H...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies