Miya Cosmetics BEAUTY .lab Soothing Soothing Serum voor gezicht en ogen 30 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Hydrateert langdurig, verzacht en ondersteunt de regeneratie van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Miya Cosmetics BEAUTY .lab Soothing Soothing Serum voor gezicht en ogen 30 ml

Het verzachtende serum is ontworpen voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige en atopische huid van gezicht en ogen. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten en effecten van het serum:

-Fucocert®: Het is een natuurlijk polysacharide dat een hydraterende en verzachtende werking heeft. Het verzacht en maakt de huid glad en brengt verlichting.

-Hyaluronzuur: Een klein molecuul hyaluronzuur zorgt voor langdurige hydratatie en verbetert de elasticiteit van de huid.

-Ceramiden: ze helpen de beschermende barrière van de huid opnieuw op te bouwen, waardoor overmatig vochtverlies uit de opperhuid wordt voorkomen en de elasticiteit van de huid wordt verhoogd.

- Actief ingrediënt uit zoethoutwortel: het heeft verzachtende eigenschappen en verbetert de conditie van de huid, terwijl het beschermt tegen de negatieve effecten van externe factoren.

-Mexicaans abrikozenextract: Verhoogt de weerstand van de huid tegen stress, neutraliseert de negatieve effecten ervan en kalmeert roodheid.

-Cukui-olie en moerasbloemzaadolie: ondersteunen de regeneratieprocessen van de huid en hydrateren optimaal.

-Havermeelferment: werkt zowel prebiotisch als postbiotisch, ondersteunt het natuurlijke microbioom van de huid, versterkt de beschermende barrière en hydrateert en verstevigt de huid.

-Plantaardige wassen van jojoba, mimosa en zonnebloem: ze creëren een lichte beschermende film op de huid, beschermen deze tegen uitdroging en herstellen de gezonde glans.

-Anema-extract: verbetert de stevigheid van de huid, ondersteunt regeneratieprocessen en vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

Dit serum heeft multidirectionele effecten, die zijn bevestigd in toepassings- en instrumenttests:

-Verzacht en kalmeert de huid onmiddellijk: vermindert roodheid en irritatie en brengt verlichting voor de huid.

-Herstelt het comfort: hydrateert, verzacht en ondersteunt de regeneratie van de huid.

-Versterkt de beschermende barrière: beschermt tegen overmatig waterverlies uit de opperhuid.

-Ondersteunt het microbioom: Helpt de natuurlijke bacteriële microflora van de huid in balans te brengen.

-Toonifieert en maakt glad: Maakt de huid steviger en rimpels minder zichtbaar.

Het serum is geschikt voor de verzorging van alle huidtypes, ale wordt vooral aanbevolen voor de gevoelige, atopische, vasculaire huid, met rosacea of gevoelig voor irritatie. De lichte, romige consistentie bevat geen geurstoffen, waardoor het geschikt is voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een paar druppels gelijkmatig over de gereinigde en gedroogde huid van gezicht en ogen en klop zachtjes. Laat het intrekken en breng dan de crème aan. Gebruik elke ochtend en avond. Het laat geen olieachtig laagje achter, plakt niet en verstopt de poriën niet.

SAMENSTELLING

Aqua *, Propaandiol*, Coco-Caprylaat/Capraat*, Glycerine*, Aleurites Moluccanus Zaadolie*, Limnanthes Alba Zaadolie*, Isoamyl Lauraat*, Polyglyceryl-2 Stearaat*, Jojoba Esters / Helianthus Annuus Zaadwas / Acacia Decurrens Bloemenwas / Polyglycerine-3*, Agastache Mexicana bloem/blad/stengelextract*, Swertia Chirata-extract, Avena Sativa Kernel-extract*, Lactobacillus Ferment*, Ceramide NP*, Olijfglyceriden*, Olive Gum-1*, Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat*, Dikalium Glycyrrhizaat, tocoferol*, Helianthus Annuus zaadolie*, glycerylstearaat*, polyglyceryl-6-lauraat*, laurylglucoside*, myristylglucoside*, maltodextrine*, acacia-senegalgom*, xanthaangom*, fenethylalcohol, stearylalcohol*, cetylalcohol *, tetranatriumglutamaatdiacetaat*, ethylhexylglycerine, natriumlevulinaat*, glycerylcaprylaat*, natriumbenzoaat, natriumanisaat*, kaliumsorbaat, citroenzuur*. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114023
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904804150563

Miya Cosmetics BEAUTY .lab...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies