Bielenda Serum Make-up 2in1 hydraterende en gladmakende Basis + make-up serum Natural Glow 30 g

€ 9,20
Inclusief belasting

Benadruk je schoonheid met dit innovatieve basis + serum dat niet alleen een revolutie teweegbrengt in je make-up, ale ook je huid op een diep niveau verzorgt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Bielenda Serum Make-up 2in1 hydraterende en gladmakende Basis + make-up serum Natural Glow 30 g

Ontdek het geheim van huidschoonheid met een hydraterende en gladmakende basis + 2-in-1 make-up serum. Het is een buitengewone combinatie van perfect geselecteerde actieve ingrediënten die niet alleen voor een natuurlijk effect zorgen, ale de huid ook voeden als het meest geavanceerde serum. Breng uw schoonheidsroutine naar een hoger niveau door de noodzaak van een meerstapsroutine te elimineren. De basis past perfect bij de huid, bedekt deze zijdeachtig en beschermt deze tegen irritatie veroorzaakt door zowel externe factoren als dagelijkse make-up. Als eindresultaat krijg je een mooie, heldere en gladde huid, klaar om de make-up van je dromen te creëren.

Actieve ingrediënten:

-Trehalose: Zorgt voor een goede hydratatie van de opperhuid en biedt een gevoel van frisheid en comfort.

- Alpine rhododendron-stamcellen: hydrateren en houden de huid in uitstekende conditie, waardoor vitaliteit en jeugdige glans worden toegevoegd.

-Polyglutaminezuur: hydrateert intensief, overtreft de mogelijkheden van hyaluronzuur, maakt de huid glad en vermindert rimpels.

-Aloë-extract: kalmeert en kalmeert de huid en voorziet deze van waardevolle voedingsstoffen.

-Kokoswater: hydrateert en kalmeert, waardoor de huid gevoed en stralend blijft.

Het is meer dan een cosmetisch product: het is een verzorgingsritueel dat uw huid zal verrassen met zijn natuurlijke glans en gezonde uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de basis gelijkmatig over je gezicht. Wacht tot het is opgenomen en breng dan je favoriete make-up aan

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, dimethicon, Oryza Sativa (rijst) zetmeel, isoamyllauraat, coco-caprylaat/capraat, cyclopentasiloxaan, stearylalcohol, argilla, trehalose, cocos nucifera ( Coconut ) vloeibaar endosperm, Simmondsia Chinensis (jojoba) zaadolie, Aloe Barbadensis- Juice , butyleenglycol, polyglutaminezuur, lecithine, rododendron ferrugineum bladcelcultuurextract, glycerine, isomalt, C14-22-alcoholen, dimethicon-crosspolymeer, C12-20-alkylglucoside, natriumstearoylglutamaat, xanthaangom, tapiocazetmeel, citroenzuur Zuur, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum (Geur), Limoneen De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114557

Specifieke referenties

ean13
5902169051877

Bielenda Serum Make-up 2in1...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies