Bielenda Total Nail Pro Care Conditioner- serum 5in1 voor extreem beschadigde nagels 10 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van gezonde en mooie nagels met dit innovatieve conditioner- serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bielenda Total Nail Pro Care Conditioner- serum 5in1 voor extreem beschadigde nagels 10 ml

TOTAL NAIL PRO CARE 5in1 conditioner-serum voor extreem beschadigde nagels is een perfecte oplossing voor mensen die hun gezonde uiterlijk en conditie willen herstellen. Deze effectieve formule combineert vijf heilzame werkingen en biedt uitgebreide verzorging voor de nagelplaat.

Belangrijkste voordelen:

-Regeneratie: De actieve ingrediënten in het preparaat werken intensief om de extreem beschadigde nagelplaat te regenereren en opnieuw op te bouwen.

-Reconstructie: Het conditioner-serum dringt diep door en ondersteunt het proces van het opnieuw opbouwen van de nagelstructuur.

-Verbeter de conditie: Regelmatig gebruik draagt bij tot een aanzienlijke verbetering van de algehele conditie van de nagels.

-Bescherming: Creëert een beschermende laag op het nageloppervlak en beschermt effectief tegen nieuwe schade en de negatieve impact van externe factoren.

-Onvolkomenheden verbergen: het product, met een delicate roze kleur, maskeert perfect de onvolkomenheden van beschadigde nagels, waardoor ze een esthetisch uiterlijk krijgen.

Effectieve actieve ingrediënten:

-Ceramiden: ondersteunen de regeneratie van nagels en herstellen hun natuurlijke sterkte en elasticiteit.

-Hazelnootextract: voegt hydratatie en voeding toe en draagt bij aan de algehele verbetering van de conditie van de nagels.

-Eikenschorsextract: beschermt door een barrière te creëren tegen schadelijke externe factoren.

TOTAL NAIL PRO CARE is een uitgebreide formule die niet alleen beschadigde nagelplaten repareert, ale ook een preventieve werking heeft en beschermt tegen nieuwe schade.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een laagje conditioner aan op schone, ongeverfde nagels. Toegestaan om te drogen. Naar behoefte aanbrengen, elke 2-3 dagen.

SAMENSTELLING

Butylacetaat, nitrocellulose, ethylacetaat, isopropylalcohol, acetyltributylcitraat, ftaalzuuranhydride/trimellietzuuranhydride/glycolcopolymeer, silica, N-butylalcohol, Aqua , glycerine, Corylus Avellana-zaadextract, Quercus Petraea-fruitextract, Ceramide NG, PEG- 7 Glycerylcocoaat, PEG-60 gehydrogeneerde ricinusolie, gluconolacton, Calcium , stearalkoniumhectoriet, talk, CI 15850, CI 77491, CI 77891, natriumbenzoaat, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114558
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051648

Bielenda Total Nail Pro...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies