Bielenda CALCIUM + Q10 geconcentreerde reinigende en hydraterende anti-rimpel micellaire vloeistof 500 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Micellaire vloeistof bereidt de huid voor op de volgende verzorgingsstappen en vormt een belangrijke fase van de dagelijkse routine

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Bielenda CALCIUM + Q10 geconcentreerde reinigende en hydraterende anti-rimpel micellaire vloeistof 500 ml

Bielenda CALCIUM + Q10 Geconcentreerde reinigende en hydraterende anti-rimpel micellaire vloeistof is een product verzadigd met calcium en leeftijdsbiotica, gemaakt voor een grondige reiniging en verfrissing van de huid. Micellaire vloeistof maakt gebruik van betrouwbare micellen die make-up en andere onzuiverheden effectief verwijderen, terwijl de huid tijdens de reinigingsfase uitgebreide verzorging krijgt.

Belangrijkste ingrediënten en werking van micellaire vloeistof:

-Calcium en Age-Biotics: De vloeistof is verzadigd met calcium en age-biotica, die de huid ondersteunen bij het hydrateren en verzachten.

-Micelle: verwijdert effectief make-up, zelfs waterproof make-up, en alle onzuiverheden, waardoor de huid schoon en fris blijft.

-Allantoïne: heeft een verzachtende werking en stimuleert de regeneratie van de opperhuid, ondersteunt het genezingsproces en herstelt het huidcomfort.

Het effect van regelmatig gebruik is een schone, frisse, gladde, goed gehydrateerde en stralende huid. Micellaire vloeistof bereidt de huid voor op de volgende verzorgingsstappen en vormt een belangrijke fase van de dagelijkse routine.

HOE TE GEBRUIKEN

Bevochtig een wattenschijfje met de vloeistof en reinig de huid. Wrijf niet hard. Laat op de huid zitten of spoel af met water. Gebruik elke ochtend en avond en overdag als verfrissende behandeling.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, glycerine, propaandiol, Panthenol , allantoïne, alfa-glucanoligosaccharide, Polymnia Sonchifolia- Juice , maltodextrine, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, gehydrogeneerde lecithine, Lactobacillus, calciumchloride, Hyaluronic Acid , sorbitol, pentyleen Glycol, Dinatrium-EDTA, Citroenzuur, Fenoxyethanol, Cetrimoniumbromide, Ethylhexylglycerine, Parfum (Geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114542
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169054472

Bielenda CALCIUM + Q10...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies