Bielenda Zielona Thee reinigende micellaire vloeistof voor het gezicht 500 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Het werkt effectief en geeft een gevoel van reinheid, frisheid en comfort

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Bielenda Zielona Thee reinigende micellaire vloeistof voor het gezicht 500 ml

3in1 Cleansing Micellar Fluid is een cosmetica gemaakt voor een effectieve dagelijkse reiniging van het gezicht van make-up en alle onzuiverheden, inclusief overtollig vet. De formule van deze vloeistof is perfect voor het snel verwijderen van make-up, andere onzuiverheden en overtollig talg, zonder deze over de huid te verspreiden. Het werkt effectief en geeft een gevoel van reinheid, frisheid en comfort.

Actieve ingrediënten:

Micellen:

Het actieve basisbestanddeel van de vloeistof zijn micellen, microscopische structuren die zich combineren met zowel vetverbindingen als water. Hierdoor vangen ze allerlei soorten vuil, onzuiverheden en make-up op, waardoor een effectieve reiniging van de huid mogelijk wordt. Deze reinigingsmethode minimaliseert het risico op irritatie en zorgt tegelijkertijd voor een grondige verwijdering van verontreiniging van het huidoppervlak.

Antibacteriële Tea Tree-olie:

Het verrijken van de formule met antibacteriële tea tree olie verbetert bovendien de verzorgingskwaliteit van de vloeistof, wat een gunstig effect heeft op de gecombineerde huid. Deze olie helpt acne te bestrijden en geeft een gevoel van frisheid en verfrissing.

Anti-acne Azeloglycine en anti-aging vitamine C:

Bovendien zorgt de aanwezigheid van anti-acne azeloglycine en anti-aging vitamine C in de vloeibare formule voor uitgebreide huidverzorging. Deze ingrediënten voorzien de huid van belangrijke en gemakkelijk opneembare mineralen en verbeteren tegelijkertijd de conditie ervan.

Effecten:

Bielenda Green Tea Cleansing Micellar Liquid 3in1 biedt een snelle en effectieve huidreiniging, waarbij make-up, milieuverontreinigende stoffen en overtollig talg worden geëlimineerd. Na gebruik blijft de huid schoon, fris en comfortabel. Het product is dermatologisch getest, wat de effectiviteit en gebruiksveiligheid bevestigt.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet de 3-in-1 micellaire vloeistof op een wattenschijfje en reinig de huid. Gebruik 's ochtends en 's avonds of overdag als verfrissende behandeling. Vereist geen krachtig wrijven en spoelen. Als het product in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan grondig uit met water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), PEG-6 capryl/caprinezuurglyceriden, Panthenol , kaliumazelloyldiglycinaat, melaleuca alternifolia (tea tree) bladolie, 3-0- ethylascorbinezuur, sorbitol, allantoïne, dinatrium-EDTA, cetrimoniumbromide, parfum (geur) , Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114549

Specifieke referenties

ean13
5902169044824

Bielenda Zielona Thee...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies