Bioliq Pro geconcentreerd Serum met fotostabiele vitamine C en Niacamide 20 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

Geschikt voor de gevoelige huid, dermatologisch getest

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

Bioliq Pro geconcentreerd Serum met fotostabiele vitamine C en niacymide 20 ml

Dit serum baseert zijn recept op de integratie van fotostabiele vitamine C en niacinamide, waardoor een combinatie ontstaat met een breed werkingsspectrum. Dankzij de juiste pH-omgeving werken beide stoffen synergetisch, wat zich vertaalt in de effectiviteit van het product. Vitamine C dringt diep door in de huid, onder de opperhuid, waar het de synthese van collageen en ceramiden stimuleert. Dit helpt de stevigheid en elasticiteit van de huid te verbeteren. Bovendien heeft vitamine C exfoliërende en verhelderende eigenschappen, waardoor verkleuring wordt verminderd en de huidskleur wordt geëgaliseerd, waardoor het een porseleinen teinteffect krijgt. Het groene fruitextract in het serum versterkt de antioxiderende werking en neutraliseert vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor het huidverouderingsproces. Het serum gaat rimpels tegen, maakt de huidstructuur glad, waardoor deze verheldert en een stralend uiterlijk krijgt. Het serum bevat fotostabiele vitamine C, die niet ontleedt onder invloed van licht en op een hoog niveau in het product blijft. Het is ook geschikt voor de gevoelige huid en is dermatologisch getest.

Actieve ingrediënten:

-Natriumascorbylfosfaat (SAP) 10%: Fotostabiele vitamine C, die, wanneer omgezet in ascorbinezuur, herstelprocessen in de huid activeert.

-Niacinamide 5 %: een derivaat van vitamine B₃, werkt als een sterke antioxidant, verheldert de huid en verzacht irritaties.

Dit serum is een geconcentreerd product met een krachtig verjongend en gladmakend effect op de huid, wat bijdraagt aan een gezonder en jonger uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel met een pipet op uw vingertop en masseer zachtjes in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds. Vergeet niet om elke dag een crème met een UV-filter te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumascorbylfosfaat, Niacinamide, Methylpropaandiol, Propaandiol, Glycerine, Melkzuur, Polysorbaat 20, Carica Papaya Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Cellulose Gom, Xanthaangom, Inuline, Cellulose, Glucose, Fructose, Tocoferylacetaat, Caprylylglycol, Fenylpropanol, Dinatrium EDTA, Parfum De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113087

Specifieke referenties

ean13
5902802706492

Bioliq Pro geconcentreerd...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies