Stars from the Stars Top No Wipe Glitter 5 gr

€ 5,51
Inclusief belasting

Een uitstekende keuze voor mensen die meer zoeken dan alleen ego bescherming voor hun hybride lak

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from the Stars Top No Wipe Glitter 5 gr

Top No Wipe Glitter is een uniek product dat niet alleen de hybride lak perfect beschermt, ale dankzij sprankelende deeltjes ook een kosmisch effect toevoegt. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van deze top:

-Uitstekende bescherming: Top No Wipe Glitter beschermt de hybride lak perfect tegen slijtage, kleurbehoud en andere externe factoren, waardoor manicure lange tijd onberispelijk blijft.

-Slijtvastheid: Dankzij de duurzame formule is de top uitzonderlijk slijtvast, waardoor de nagels hun intense kleur en glans behouden, zelfs bij dagelijks gebruik.

-Geen dispersielaag: De bovenkant heeft geen dispersielaag, wat betekent dat deze niet met een schoonmaakmiddel hoeft te worden afgeveegd. Dit gemak maakt de aanvraag snel en probleemloos.

-Cosmic Sparks Effect: De toevoeging van sprankelende deeltjes geeft de nagels een unieke, kosmische glans, wat de styling uniek en aantrekkelijk maakt.

-Geen vergeling: Top No Wipe Glitter is bestand tegen vergeling onder invloed van externe factoren, wat een langdurige frisheid van de kleur op de nagels garandeert.

Top No Wipe Glitter is een uitstekende keuze voor mensen die niet alleen op zoek zijn naar ego bescherming voor hun hybride nagellak, maar hun nagels ook een uniek, sprankelend, kosmisch glanseffect willen geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een hybride top aan op de uitgeharde kleurlaag. Uitharden gedurende 2-3 minuten in een UV-lamp / 30 sec. in een LED lamp. De bovenkant is niet voorzien van een dispersielaag, na uitharding in de lamp niet afwassen met schoonmaakmiddel.

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

Kan een allergische reactie veroorzaken. Vermijd contact met de huid. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig.

SAMENSTELLING

Acrylaten Copolymeer, HEMA, Ditrimethylolpropaan Tetraacrylaat, Pentaerythrityl Tetramercaptopropionaat, Trimethylbenzoyl Difenylfosfine Oxide, Dimethicone, Mica +/- CI 77891, CI 77510, CI 77742. De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking

115061
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209845033

Stars from the Stars Top No...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies