Miya Cosmetics mySKINisotonic lichte vochtinbrengende crème voor gezicht, ogen en halslijn met elektrolyten 40 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Lichte vochtinbrengende crème voor gezicht, ogen, hals en decolleté

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

Miya Cosmetics mySKINisotonische lichte vochtinbrengende crème voor gezicht, ogen en halslijn met elektrolyten 40 ml

Lichte vochtinbrengende crème voor het gezicht, de ogen, de hals en het decolleté heeft veel voordelen voor de huid, vooral voor de gevoelige, gecombineerde, vette en voor acne gevoelige huid. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen en ingrediënten waardoor het opvalt:

-Elektrolyten: hydrateren de huid onmiddellijk en helpen vocht in de opperhuid vast te houden. Ze hydrateren de huid langdurig, waardoor deze elastisch en gezond gehydrateerd wordt.

-Bruine algenextract: Dit ingrediënt helpt de huid glad te maken, voorkomt uitdroging, verzacht de opperhuid en verzacht irritaties. Bovendien helpt het de symptomen van acne te verminderen.

-Gistferment: hydrateert effectief de problematische huid, beschermt haar tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren en kalmeert haar.

-Squalaan: Ondersteunt de hydrolipidenbarrière van de opperhuid, waardoor overmatige verdamping van water uit de huid wordt beperkt en een verzachtend effect heeft.

-Ceramiden: zorgen voor een optimale hydratatie van de vochtarme huid en helpen bij het huidregeneratieproces.

-Zink PCA: Vermindert overtollig talg, ale zorgt er niet voor dat de huid trekkerig of droog aanvoelt.

-Niacinamide: Helpt vergrote poriën te verkleinen, voorkomt mee-eters en verbetert de huidskleur.

-Milk Thistle Verzachtend middel: Hydrateert de huid en laat een zijdezachte finish achter op de opperhuid, waardoor make-up er fris en natuurlijk uitziet.

-Vitamine E: Versterkt de beschermende barrière van de huid en helpt deze te beschermen tegen omgevingsfactoren.

De vochtinbrengende crème is niet-comedogeen, wat betekent dat hij geen mee-eters veroorzaakt, en is geschikt onder make-up en SPF . Dit is een uitstekend product voor de dagelijkse huidverzorging, vooral als je een gevoelige of vette huid hebt.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals, decolleté en ogen

SAMENSTELLING

Aqua *, isoamyllauraat*, tripelargonine*, betaïne*, cetearylalcohol*, propaandiol*, glycerylstearaatcitraat*, glycerylstearaat*, pentaerythrityldistearaat*, C15-19-alkaan*, niacinamide, ceramide NG*, saccharomyces fermentfiltraat*, Squalaan*, Magnesium PCA, Zink PCA, Mangaan PCA, Calcium PCA, Fucus Vesiculosus Extract*, Olea Europaea Fruitolie*, Ricinus Communis Zaadolie*, Tocoferylacetaat, Melkzuur*, Xanthaangom*, Glycerylcaprylaat*, Natriumlevulinaat* , Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Fenoxyethanol, Parfum. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114012

Specifieke referenties

ean13
5904804150808

Miya Cosmetics...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies